Gå til sidens hovedinnhold

Høstens kuleste jakke for menn: Bomberjakka

Hvis du skal investere i én høstjakke i år, er det bomberjakka du bør gå for.

Bomberjakka, som har sin opprinnelse fra militæret og senere pilotklær på 60-tallet, har de siste årene tatt både moteverdenen og klesskapene våre med storm.

I år er den tøffe, praktiske jakka enda mer populær enn noensinne, og det betyr at det er mange fine varianter å velge mellom. Vi har plukket ut noen av de vi liker aller best.

Vannavstøtende og slim fra J. Lindeberg

Bomberjakka fra svenske J. Lindeberg er på mange måter den ultimate høstjakka - den er nemlig vannavstøtende, i tillegg til å være akkurat passe lett og god. Modellen er slim fit, og kommer i en veldig fin blåfarge.

Her finner du jakka.

Denne fra Boss er kun igjen i én størrelse, og det skjønner vi godt. Den er råtøff, og satt ned med hele 40 prosent akkurat nå.

Litt tykkere fra Jack & Jones

Vi digger også JJBellamy Bomber fra Jack & Jones. Den ser akkurat passe tykk ut, og er en bomber som passer til hverdagsbruk. Med sitt enkle, sorte design går du heller ikke fort lei av denne.

Du finner den her.

Denne er enda tykkere, og passer perfekt når det blir kaldere ute.

Les også: Utstyret du trenger til høstens løpeturer.

Bomber i fleece

Hvorfor ikke kombinere to ting, nemlig fleece og bomber? Med denne slår du to fluer i én smekk: jakka ser kul ut, og den er i tillegg supermyk og god.

Her finner du den.

Pen bomber fra Ciszere

Jakka på bildet over kalles egentlig en overshirt, men ettersom den er i bombersnitt får den være med her. Denne blir nesten som en blazer, og er perfekt å slenge utenpå en t-skjorte. Akkurat nå sparer du 40 % på denne!

Bruk jakka der du ellers ville brukt en blazer, og som et stiligere alternativ til hettejakker og liknende.

Her finner du den.

Sporty fra Adidas

Adidas Essentials Insulated-bomberjakke er en varmere variant av den klassiske 3-Stripes-bomberjakken. Med andre ord helt perfekt for høstværet, og selvsagt til våren igjen. Denne er for deg som er sporty og kul.

Her finner du Adidasjakka.

Ekstra varm fra Colmar

Heldigvis kan du holde stilen selv når høsten, og etter hvert vinteren blir ordentlig kald. Bomberjakka fra Colmar er laget i varm og god dun, så du kan holde varmen selv om du ser kul ut.

Her finner du den - men fort deg, den er på 25 prosent rabatt nå.

Flere kule bomberjakker finner du for eksempel her.