Høstklær på salg

Reklame

Foto: Getty Images

Du kan spare mye på å gjøre høstshoppingen nå.

02.08.19 12:23

Alle årstider har sin sjarm, og selv om sommeren går alt for fort er det alltid litt deilig å finne frem høstklærne igjen. Nå kan du gjøre et skikkelig kupp på klærne som gjør at du føler deg enda litt freshere når ferien er over. Vi har funnet frem høstplagg med gode rabatter, mange satt ned med hele 50%.

Stikkord: Klassiske snitt, casual cool og komfort.

Sort bomberjakke

Klikk på bildet for å forstørre.

Bombersnittet går aldri av moten, og denne klassiske varianten fra Selected Homme er perfekt til de litt kjølige høstdagene. Sleng den over en t-skjorte for et tidløst og trendy uttrykk.

Ta også en titt på denne fra Polo Ralph Lauren, i et tynnere materiale.

Komfortable og stilige dressbukser

Klikk på bildet for å forstørre.

Utseendet til en dressbukse og komforten til en joggebukse? Stort bedre blir det ikke. Disse buksene er fra J. Lindeberg, og er til en god pris akkurat nå. Formelle nok til at du kan bruke dem på jobb, og behagelige nok til at du faktisk har lyst til å ha dem på. Win-win.

Kombiner gjerne med denne skjorta når du skal være litt formell.

Klassisk ullfrakk

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne klassiske ullfrakken fra William Baxter passer perfekt når du skal være litt fin, og er akkurat passe varm for de lange høstkveldene. Satt ned hele 50% akkurat nå.

Blazer til formelle og uformelle anledninger

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne blazeren fra Polo Ralph Lauren koster litt, men desto bedre er det at du nå får hele 50% rabatt. Like kul på kontoret som ute på byen, og kan gjøres både formell og mer casual. Vi liker stilen på bildet, med en uformell hettegenser under. Sjekk også denne råtøffe frakken i kasjmir, også på 50%.

Cardigan fra Morris

Klikk på bildet for å forstørre.

En enkel, men stilig cardigan du garantert får mye bruk for i høst. Finnes også i mørk blå.

Sexy biker-skinnjakke

Klikk på bildet for å forstørre.

En skinnjakke er alltid hot. Med denne fra Rockandblue er du klar til å møte høsten, og samtidig se ut som en rockestjerne.

Høyhalset, varm genser

Klikk på bildet for å forstørre.

Noen ganger kommer man over et ekstra bra kupp, som denne genseren som er på hele 70% rabatt. Råfin når høstkulda kommer snikende på.

Sneakers fra Gant

Klikk på bildet for å forstørre.

Alle bør ha et par hvite sneakers, og denne skinnvarianten fra Gant passer til nesten alt. Har du et par hvite og et par sorte sneakers, trenger du ikke så mye annet i skoskapet.

Bag til 13-tommer laptop

Klikk på bildet for å forstørre.

Har du en liten laptop du tar med deg på jobb eller til studier, er det perfekt med en bag med eget laptop-rom. Velg gjerne en enkel og stilren som passer til alt, som denne fra Steele & Borough.

Regnjakke som lar deg beholde stilen

Klikk på bildet for å forstørre.

Når høstregnet kommer - og det gjør det garantert - er en god regnjakke gull verdt. Denne fra Stutterheim kommer i en fresh grønnfarge, eller navy for den som foretrekker det.

Sjekk hele høstsalget til NLY Man her.

Her finner du salget til Stay Hard.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.