Høstmote 2019: Nå skal skjørtet se sånn ut

Reklame

Foto: www.copenhagenfashionweek.com

Høstskjørtet er sesongens nøkkelplagg. Her er fire varianter og slik styler du det.

22.08.19 09:45

Det er kjedelig å skifte fra sommer til høst, men det er jo spennende å endelig kunne kle oss i deilige høstjakker, strikk og flotte høstskjørt. Bare husk å ta på deg noen tynne strømper på de kalde høstdagene.

Under har vi tatt for oss fire skjørttrender denne høsten.

Les også: 10 skjørt alle kvinner kler

Plissert

Plisserte skjørt er veldig feminint og sofistikert, som enhver kvinne bør ha i garderoben sin. Det gir en veldig spennende effekt takket være sine mange smale legg. Denne høsten er 70-tallsstilen tilbake, og da særlig med skjørtet som utgangspunkt. Plissert skjørtet skal enten være legglangt eller maxi. Store motehus som Christian Dior, Valentino og Burberry hadde alle plissert skjørt i sine høstkolleksjoner.

Klikk på bildet for å forstørre.

Jakke fra ARKET - Skjørt fra ARKET - T-skjorte fra ARKET - Boots fra ARKET - Veske fra ARKET

Klikk på bildet for å forstørre.

Plissert skjørt fra By Malene Birger for høst/vinter 2019. Foto: www.copenhagenfashionweek.com


Blonder

Et romantisk blondeskjørt er trendy til høsten, men da skal du se bort ifra hvite blonder. Denne sesongen er det varme farger og sort som gjelder. Motehus som Prada, McQueen og Marc Jacobs hadde alle deler av blonder i sine kolleksjoner for høst/vinter 2019. Prøv en blondeskjorte over et blondeskjørt for en romantisk look.

Klikk på bildet for å forstørre.

Overdel fra & Other Stories - Skjørt fra & Other Stories - Kåpe fra & Other Stories - Støvletter fra & Other Stories - Veske fra & Other Stories

Skinn

Skinnskjørtet passer til alt og er et klassisk plagg som kan brukes år etter år. Style det opp med en oversized strikkegenser, sneakers eller boots. Skal du på fest, er det bare å skifte til høye hæler. En ny trend denne høsten er å mikse skinn på skinn. En skinnskjorte kan også fungere til dette skjørtet fra Dante.

Klikk på bildet for å forstørre.

Genser fra Arnie Says - Skjørt fra Dante - Kåpe fra Polo Ralph Lauren - Sko fra Lottusse

Klikk på bildet for å forstørre.

Ganni for høst/vinter 2019. Foto: www.copenhagenfashionweek.com

Leopard

Denne høsten kan du forvente å se leopardmønster på alt fra kåper, kjoler og skjørt. Om du ikke har funnet det perfekte plagget i leopard, er dette skjørtet fra Ganni et godt utgangspunkt. Skjørtet er også plissert - da får du to trender i en smekk!

Klikk på bildet for å forstørre.

Genser fra Ganni - Skjørt fra Ganni - Veske fra See By Chloè - Kåpe fra Anine Bing

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.