Interiørkupp: Topp 10 tilbudsvarer fra Rum21

Reklame

Sjekk ut topp ti tilbudsvarer fra Rum21, klassiske must-haves og oppmerksomhetsfangende detaljer til hjemmet.

08.07.19 15:12

Sommersalget hos Rum21 gir anledning til å oppdatere hjemmet med tidløse klassikere og spennende elementer. Vi har plukket ut 10 favoritter fra nettbutikken. Klikk her for å komme til salget!

1. Royal fluted - Servise fra Royal Copenhagen

På Rum21 finner du salg på servise fra det kjente skandinaviske merket Royal Copenhagen. Denne sommeren kan du sikre deg det klassisk serviset, like fint til fest som hverdag. Klikk her for å se tilbudet.

2. Barstol fra Department i alle farger

Rosa, grønn, eller blå velour, alle versjoner av denne barstolen finnes på salg inne på Rum21 sine nettsider. Klikk her for å spare et par hundringser!

3. Avis- og magasinholder fra Maze

Stilren avisholder med lærdetaljer fra Maze, tilgjegelig i både svart og hvit. Sjekk den ut her.

4. Oppslagstavle

Denne lille saken ser like bra ut som den er nyttig. På Rum21 finner du oppslagstavlen til salgs i den fargen som passer ditt rom. Se her for prisene!

5. Håndkle fra Missoni

Håndkle på salg fra det italienske designermerket Missoni. Perfekt å ha med på stranden eller pakke seg inn i etter et bad. Sjekk prisen her.

6. Monkey lamp

Med Monkey Lamp fra Seletti er det ikke tvil på at du vil fange oppmerksomheten til gjestene dine. Apen kan sitte både ute og inne. Sjekk ut den lille krabaten her.

7. Pinnestol fra Department

En klassisk pinnestol fra Department på salg. Finnes i massevis av farger. Trykk her for å se alle fargene!

8. Sidebord fra Decotique

Moderne og robust sidebord på salg. Passer perfekt i gangen eller på soverommet for å vise frem vaser med blomster i eller fine bøker. Klikk her for å se tilbudet.

9. Carnaby Zebra Fat fra Jonathan Adler

Dette populære fatet fra Jonathan Adler er endelig på salg. Perfekt for å oppbevare smykker, nøkler eller brenne telys.

Klikk her for å sikre deg gulldetaljen.

10. Cheetah Vase

Den unike vasen fra ByOn er perfekt for en fargerik bukett, men kan også stå helt for seg selv. En fangende detalj i ethvert rom. Se tilbudsprisen her.

Klikk her for å se hele utvalget av tilbudsvarer!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.