Gå til sidens hovedinnhold

Januarsalg: Gjør kupp på lys og lykter til bilen

Sjekk de beste kjøpene du gjør på vintersalget til Ekstralys.

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, har startet et gigantisk vintersalg med heftige rabatter på en rekke bestselgere. Nå har du sjansen til å skaffe deg kvalitetsprodukter med opptil 50 prosent rabatt!

På salget finner du et stort utvalg av gode pærer, xenonpærer, halogenpærer, LED arbeidslys og ekstralys. Gjør et godt kupp i dag på kvalitetsvarer fra Lumen, Osram, Rigid og mange andre merkevarer.

Les også: Disse 96 nettbutikkene har vintersalg nå

Se hele salget her, eller sjekk ut fem av de beste kjøpene du gjør:

Rigid SR20 LED Fjernlys - bestselgende LED-bar

Dette er Rigids absolutt bestselger. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en effekt på hele 7500 lumen. Lykten kommer med et kombinert lysbilde. Dette gir deg en fin blanding av lys. Rigid SR20 er Ekstralys' beste anbefaling når det kommer til fjernlys. Sjekk prisen og bestill her.

Lazer Triple-R 750 LED fjernlys - bestselgende LED-lykt

Denne lampen har et utrolig flott lysbilde som kaster lyset nesten en kilometer langt, og sprer seg ut over hele veibanen. Den er perfekt for deg som kjører på lengre strekninger og har behov for lys langt frem. Med sin fantastiske kvalitet og høye effekt, er dette et kjempegodt ekstralys som varer i årevis. Den er også E-merket og godkjent som fjernlys. Sjekk prisen og bestill her.

Lumen LED Ryggelys - oppgradert bestselger til halv pris

På jakt etter et kraftig ryggelys til bilen din? Da er dette pæren for deg. Denne LED-ryggelyspæren er Ekstralys' mest solgte produkt, og den har fått fantastiske tilbakemeldinger. Pæren er av meget høy kvalitet og har en lysstyrke som gir en veldig stor oppgradering av ryggelyset ditt. Her får du tak i pæren på tilbud.

Lumen Xenonlook-pærer - 50 % rabatt!

Er du lei av de kjedelige gule halogenpærene dine? Hva med en pære som gir deg opptil 35 % hvitere lys med et enkelt pærebytte? Da er pærene fra Xenonlook helt perfekte. Med en farge på 4300k får du et hvitere lys som matcher originale xenonpærer perfekt! Her får du tak i pærene på tilbud.

Lumen xenonpærer - 50 % rabatt!

Har du en ødelagt xenonpære, eller gir dine xenonpærer dårligere lys enn før? Da kan det være lurt å bytte til nye xenonpærer. Xenonpærer mister effekten over tid, og må derfor skiftes regelmessig slik at man alltid har godt lys. Xenonpærer fra Lumen er kvalitetspærer på linje med Philips og Osram. Du kan forvente tilsvarende levetid og lysstyrke som fra en standard Philips-pære. Her få du tak i pærene på tilbud.

Her finner du hele Ekstralys-salget

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller