*Nettavisen.*

Julegave til besteforeldre

Reklame
 

Foto: Getty Images

Det kan lønne seg å være tidlig ute med julegavene

12.12.19 14:15

Å finne den perfekte julegaven til besteforeldre kan være vanskelig. Her er en liten liste over julegaver som besteforeldrene dine vil sette pris på.

1. Bøker

En god bok slår aldri feil, og bøker kan man aldri få for mye av. Man kan finne en passende bok fra topplisten over de beste bøkene eller man kan gi en bok som passer spesifikt til bestemor eller bestefars hobby. Skal besteforeldrene snart ut på reise, kan det være nyttig med en reiseguide til det landet eller byen de skal reise til.


2. DNA-test som avslører hvor slekta stammer fra

Mange eldre er opptatt av slektsforskning og familiens bakgrunn. MyHeritage tilbyr en populær DNA-test som gir svaret på hvor forfedrene stammer fra blant 42 etnisiteter.

DNA-testen er både sikker og enkel å gjennomføre. Brukeren vil få en liste over de regionene forfedrene – fra begge sider av familien – stammer fra. Vedkommende får også vite hvor stor prosent av DNA-et som kommer fra hvert område.

3. Snug Rug

En Snug Rug er perfekt til besteforeldre slik at de holder varmen selv når det er veldig kaldt ute og dermed også kaldere inne.

4. Fotbad

Gi besteforeldrene dine luksus i hverdagen med et fotbad.

5. Fotobok/ fotokalender

Ingenting varmer en besteforelder sitt hjerte mer enn personlige gaver. En fotokalender med bilder av barnebarna eller en fotobok med oppsummering av året til barnebarna kan aldri slå feil.

6. Hansker

Både bestemor og bestefar kan sette pris på et par nye skinnhansker.

7. Tyveri-sikker ryggsekk

Med en tyveri-sikker ryggsekk kan besteforeldrene holde verdisakene sine trygge.

8. Beskyttelse mot skimming

Et skimshield er en perfekt julegave for å holde besteforeldrene dine beskyttet mot skimming-forsøk.

9. Brettspill

Med et brettspill kan hele familien kose seg sammen. Derfor en ypperlig julegave til besteforeldrene samtidig som det er en grunn til å samle hele familien sammen.

10. Opplevelser

Opplevelser er en gaveform som også blir stadig mer populær i Norge. Hele 91 prosent av nordmenn ønsker seg opplevelser eller gavekort til jul, skrev Journalen i 2018. En perfekt og svært sosial gave til besteforeldre som hevder at de ikke ønsker seg julegaver i år ettersom de har alt de trenger.

Hos YouWish finner du over 500 opplevelsesgaver for alle aldre og interesser. Du kan også skreddersy "innpakkingen" av gaven på nett slik at den blir personlig for mottakeren.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag