*Nettavisen.*

Julegave til besteforeldre

Reklame
 

Foto: Getty Images

Det kan lønne seg å være tidlig ute med julegavene

08.10.19 12:09

Å finne den perfekte julegaven til besteforeldre kan være vanskelig. Her er en liten liste over julegaver som besteforeldrene dine vil sette pris på.

1. Bøker

En god bok slår aldri feil, og bøker kan man aldri få for mye av. Man kan finne en passende bok fra topplisten over de beste bøkene eller man kan gi en bok som passer spesifikt til bestemor eller bestefars hobby. Skal besteforeldrene snart ut på reise, kan det være nyttig med en reiseguide til det landet eller byen de skal reise til.

2. Snug Rug

En Snug Rug er perfekt til besteforeldre slik at de holder varmen selv når det er veldig kaldt ute og dermed også kaldere inne.

3. Fotbad

Gi besteforeldrene dine luksus i hverdagen med et fotbad.

4. Fotobok/ fotokalender

Ingenting varmer en besteforelder sitt hjerte mer enn personlige gaver. En fotokalender med bilder av barnebarna eller en fotobok med oppsummering av året til barnebarna kan aldri slå feil.

6. Hansker

Både bestemor og bestefar kan sette pris på et par nye skinnhansker.

7. Tyveri-sikker ryggsekk

Med en tyveri-sikker ryggsekk kan besteforeldrene holde verdisakene sine trygge.

8. Beskyttelse mot skimming

Et skimshield er en perfekt julegave for å holde besteforeldrene dine beskyttet mot skimming-forsøk.

9. Brettspill

Med et brettspill kan hele familien kose seg sammen. Derfor en ypperlig julegave til besteforeldrene samtidig som det er en grunn til å samle hele familien sammen.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.