*Nettavisen.*

Julegave til kjæresten

Reklame
 

Foto: Getty Images

Å finne julegave til kjæresten kan være utfordrende.

10.11.19 20:59

Til kjæresten ønsker man gjerne å gi den perfekte julegaven. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute slik at man får tak i produktet i tide. Her er en liste til inspirasjon på leting etter den perfekte julegaven til kjæresten.

1. Massasjestol

En god massasjestol kan gi kjæresten din luksusen han eller hun fortjener i en stressende hverdag.

2. Klokke

En klokke har man på hele tiden, og en fin klokke kan aldri bli feil.

3. Smykker

En jente blir alltid glad for smykker. Et par øredobber eller et kjede er derfor sikre gaver å gi.

4. Reise

Det kan også være fint å gi en opplevelse sammen med kjæresten. Man kan for eksempel bestille en utenlandsreise. Enten om man ønsker overraske henne med en shoppingtur til New York eller om man vil gi han en fotballtur for å se favorittlaget i England. Eller om man bare ønsker en romantisk kjærlighetsferie i Paris eller en annen romantisk by, mulighetene er mange. Her kan du bestille pakkereiser.

Scratch map er en fin gave i seg selv, men kan også brukes som en lur måte å fortelle hvor man har bestilt en overraskelsestur til.

5. Spa

Et spaopphold kan også være en ypperlige julegave. Eksempelvis kan man overraske kjæresten med en helgetur til et spahotell.

6. Spill

Dersom kjæresten er glad i å spille, kan et spill være en fin julegave. Kanskje kommer det ut et nytt spill i den serien han eller hun spiller for tiden, slik at du kan overraske med å være tidlig ute og forhåndsbestille et nytt spill til han eller henne. Hvis du ikke vet hva kjæresten spiller, kan du spørre venner av kjæresten. CDON har et stort utvalg av spill, uansett om det games med Xbox, Playstation, Nintendo eller PC.

7. Wake-up light

Gi kjæresten en myk start på dagen med en wake-up light.

8. Kroppspute

En kroppspute skal gjøre at man får en bedre sovestilling som gir bedre søvn og er den perfekte gave til han eller henne.

9. Utstyr til hobby

Dersom kjæresten din har en hobby, kan utstyr til hobbyen være en god idé. Dette kan for eksempel være aktiviteter som løping, jakt, fisking, friluft eller effekter fra kjæresten sitt favorittlag.

Det kan lønne seg å snakke med venner eller foreldre av kjæresten dersom du er usikker på hva det kan være kjæresten mangler av utstyr til hobbyen sin. Er du usikker på størrelsen, så er det bare å snoke raskt i skohyllen eller klesskapet.

10. Klær

Har du en kjæreste som ikke er så glad i å gå på shopping, kan en oppfriskning i garderoben være en fin julegave.

11. Elektronikk

Kanskje er det noe kjæresten din trenger nytt, som f.eks. et nytt headset, ny mobil, nytt tastatur, eller kanskje en større høyttaler.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.