*Nettavisen.*

Julegavetips: Årets interiørgaver 2019

Reklame
 

Foto: Getty Images

Vi har funnet de beste julegavetipsene!

29.10.19 14:27

En interiørgave er en klassiker som de fleste setter pris på. Vi har laget en liste på gaver som er perfekte til alle rom.

De kuleste gavene til stuen

Stuen kan få et stort løft ved å skifte ut eller legge til nytt interiør. En flott vaske som denne fra Jonatahan Adler er ganske populær og tilføyer et høyt "wow"-faktor i ditt hjem. Gjør mer ut av hjemmet ditt med detaljer. Pass på så det ikke blir for mange detaljer så det kræsjer.

Klikk på bildet for å forstørre.  

De kuleste gavene til barnerommet

Hvorfor ikke ha det gøy med barnerommet? Kjenner du noen med barn eller har barn selv, er en interiørgave alltid fint å gi bort. Det er noe barna kommer til å ha ganske lenge, sammenlignet med leker eller klær som de vokser fra.

Klikk på bildet for å forstørre.  

De kuleste gavene til baderommet

Interiørgaver til badet er alltid en sikker vinner. Enten det er kule håndklær, duftlys, smykkefat eller bare duftpinner. Gjør personen du er glad i enda gladere med noe de kommer til å virkelig ha utnytte av.

Klikk på bildet for å forstørre.  

De kuleste gavene til soverommet

Det er mange fine interiørgaver å gi bort. Tenker du soverom tenker du sikkert seng og gardiner. Men det trenger ikke nødvendigvis være det. Små gaver som bordlampe, deilig morgenkåpe og nytt sengetrekk kommer du langt med.

Klikk på bildet for å forstørre.  

De kuleste gavene til kjøkkenet

Få personen til å tenke på deg hver gang kjøkkenskapet åpnes. Er han eller hun opptatt av miljø, er disse sugerørene i glass en perfekt gave. Kaffeglad? En morsom, fin kopp eller espressomaskin vil garantert varme.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Små dekor som snøkule, lenestol eller et fint bilde til veggen, går rett i hjertet til de fleste. Alle elsker vel blomster, så om du vil holde det trygt, gjør denne helt spesielle vasen fra Klong de fleste glade.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.