*Nettavisen.*

Julegavetips til mamma

Reklame
 

Foto: Getty Images

Det er viktig å gjøre mamma glad. Her er 13 fine gaver hun garantert kommer til å elske.

30.10.19 13:56

Det er ikke bare-bare å kjøpe gave til mamma. Vi guider deg gjennom de beste julegavetipsene med både myke og harde gaver, som vil varme og gi glede.

Les også:

Gulegavetips til pappa

Våre 50 beste julegavetips

Ullundertøy fra Kari Traa

Ullundertøyet fra Kari Traa er en klassiker vi aldri blir lei av. Det gir optimal varme på kalde dager, laget av 100 % merinoull, puster godt og er naturlig lukthemmende.

Se flere ullundertøy hos Get Inspired.

karitraa_julegavemamma

Robotstøvsuger

Det er godt med litt hjelp i hverdagen. Med robotstøvsuger slipper mor å bruke mye krefter for å støvsuge hjemmet. Denne fra Vileda har ekstra lang drifttid på 1,5 timer og gjør livet bedre på et blunk.

Se flere elektronikk hos Ellos.

Klikk på bildet for å forstørre.  DNA-test som avslører hvor slekta stammer fra

Mange er opptatt av slektsforskning og familiens bakgrunn. MyHeritage tilbyr en populær DNA-test som gir svaret på hvor forfedrene stammer fra blant 42 etnisiteter.

DNA-testen er både sikker og enkel å gjennomføre. Brukeren vil få en liste over de regionene forfedrene – fra begge sider av familien – stammer fra. Vedkommende får også vite hvor stor prosent av DNA-et som kommer fra hvert område.

DNA-testen er nå på tilbud hos MyHeritage!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Designerveske fra Little Liffner

En designerveske er alltid en sikker vinner. Hva med en trendy vesken fra populære Little Liffner? Den er i 100 % ekte skinn og kommer i flere farger.

Du finner flere designervesker hos Wakakuu.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Sportsklokke fra Garmin

Har du en sporty mor? Da kommer hun til å elske denne sportsklokken fra Garmin. Den er en mindre og slankere variant og måler ytelsen under løping og sykling. Samtidig synkroniserer den dine favoritt strømmetjeneser slik at du får høre på musikk direkte fra klokken.

Klikk på bildet for å forstørre.  

En deilig ullgenser fra Polo Ralph Lauren

Et klassisk, tidløst plagg er noe de fleste vil gå med. Ullgenseren fra Polo Ralph Lauren kan brukes til flere anledninger og er deilig å ha på seg.

Se flere strikkegensere hos Høyer.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Gavekort på hotell og opplevelser hos Nordic Choice Hotels

Opplevelsesgaver er populært som aldri før. Et gavekort fra Nordic Choice Hotels gir muligheten for å bestille seg en velfortjent weekendtur eller en natt på et spahotell i Norden.

Les også: De beste spahotellene i Norge

Klikk på bildet for å forstørre.  

Løpesko fra Adidas

Det er aldri feil å oppdatere sine slitte løpesko. Disse fra Adidas kommer i kult design med god demping og fleksibel yttersåle.

Se oversikt over løpesko hos Get Inspired.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dunkåpe fra Swims

Pass på så moren din holder seg varm og fin i vinter. Denne lange jakken fra norske Swims er i 90 % gåsedun og 10 % gåsefjær.

Finn flere jakker hos Miinto.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Tøfler fra UGG

Det er lurt å ha tøfler som holder seg lenge og varmer føttene. UGG imponerer med sine deilige tøfler som kommer i lekkert design.

Se stor oversikt over tøfler hos Miinto.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Badekåpe fra Missoni

Ikoniske Missoni er kjent for sitt sikksakk-mønster i sterke farger. Badekåpen er i 100 % bomull og er langt fra kjedelig.

Se også denne badekåpen fra Calvin Klein.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Badehåndkle fra Missoni

Håndklærne fra Missoni har nærmest fått et luksuspreg de siste årene. Disse står høyt på ønskelisten til de fleste. De gir det lille ekstra i badet ditt.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kjøkkenmaskin fra Kitchenaid

Blenderen fra Kitchenaid har kommet med denne nye, freshe fargen som stråler retrofølelse og modernitet. Den kommer med tre forskjellige tilbehør; ballongpisk, en flat visp og deigkrok.

Hos Bakeren og Kokken er det stort utvalg av kjøkkenutstyr.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Duftlys fra Volusspa

De fleste mødre får aldri nok av duftlys. Denne varer i 100 timer og lukter lichifrukt med innslag av pære og vanilje.

Sjekk flere duftlys hos Ellos.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.