Gå til sidens hovedinnhold

Julegensere julen 2020: Nyheter og bestselgere

Nordmenn elsker julegensere og julepysjer. Her er årets nyeste og kuleste modeller som du garantert gjør suksess med i juleselskapene.

Stygge, morsomme og rare julegensere har virkelig tatt av i Norge de siste årene. I fjor fikk nordmenn også øynene opp for komfortable julepysjer, og i år ser det ut til at fenomenet megahoodies, som også egner seg som antrekk på hjemmekontoret, blir en ny hit.

Du kan lese om årets beste julepysjer i denne artikkelen. Nå skal vi ta for oss julegensernyheter (og bestselgere) for julen 2020:

OBS: Denne uken har Julegenserbutikken 15 % rabatt på alle julepysjer og 20 % på alle julegensere med LED-lys. Siste sjanse: søndag 25. oktober. Se tilbudene her.

Genseren for katteelskere

Ikke alle julegensere er rare eller stygge. Denne er rett og slett bedårende søt. Lyser gjør den også! Sjekk ut genseren her.

Virusgenser i begrenset opplag

For å begrense smitterisikoen i julens familieselskaper er det selvsagt viktig at også snømenn ifører seg munnbind. Denne er trykket opp i et begrenset antall og selges bare i år. Vi krysser fingrene for at den blir avleggs neste jul! Sjekk ut genseren her.

Grattis med dagen, Jesus!

Hvis du har sterkt religiøse familiemedlemmer, bør du kanskje ikke ta på deg denne på julaften. Eller kanskje de vil trekke på smilebåndet? Sjekk ut genseren her.

Merry Liftmas!

Dette er genseren for folk som liker å pumpe opp musklene. Tynne personer med selvironi kan nok også tenke seg et slikt motiv på genseren. Sjekk den ut her.

Nå er det på tide med en øl!

Øltørste personer av begge kjønn kommer til å elske denne genseren. Sjekk den ut her.

Nissen sitter på pipa

Dette motivet er såpass plumpt at de aller fleste vil få seg en god latter når de ser deg i genseren. Sjekk den ut her.

Årets vinner 2019

Denne genseren gikk til topps da Nettavisen ba leserne kåre de kuleste julegenserne i 2019. Garantert en bestselger også i år. Sjekk ut genseren her.

En bestselger til fra 2019

Denne genseren er ikke bare superkul, den har også en hendig opptrekker hengende i halsen som gjør deg til selskapets midtpunkt. Sjekk ut reinbeer-genseren her.

Flere butikker som selger julegensere

Det er ikke bare Julegenserbutikken som har kule julegensere. Du bør også sjekke ut utvalget i disse nettbutikkene:

EMP Shop

Miinto

Partyking

Festkompaniet

CDON

Lindex

Bonprix

Sjekk ut tilbudet på julepysjer og julegensere med LED-lys hos Julegenserbutikken

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping