Det å kjøpe en ferdig julekalender med små og store julegaver i hele advent blir stadig mer populært. I 2020 ble mange av de mest populære julekalenderne utsolgt allerede tidlig i oktober.

I denne julekalender-guiden har vi samlet våre topp 10 favoritter.

Dette er NRKs julekalender 2021

Komplett guide til julekalender 2021

Det kommer veldig mange adventskalendere hvert eneste år, og vi har samlet den store oversikten i en og samme sak. I den guiden finner du alt fra sjokolade-adventskalender til julekalenderen kun for voksne.

Se den komplette guiden her

Topp 10 julekalender 2021

Vi har under laget en toppliste over adventskalender for 2021. Dette er basert på julekalendere som ble utsolgt i 2021, og som scoret høyt i vår store test i 2020 (Vi tester julekalender i år også, og skal kåre best i test julekalender 2021 også!).

1. Lookfantastic julekalender

Dette er julekalenderen hun vil elske. Adventskalenderen ble raskt utsolgt i 2019, og igjen i 2020. Det medførte at vi selv ikke fikk tak i den i 2020, året før ble det vår best i test julekalender.

Her finner du julekalenderen

2. Summerbird julekalender

Vi elsket denne julekalenderen så godt at dette ble den første vi tok inn i vår egen nettbutikk i 2020. Adventskalenderen er tilbake i 2021, og det er selvfølgelig gode grunner til det: Dette er sjokolade-julekalenderfavoritten vår. Luksus sjokolade for voksne.

Her finner du julekalenderen

Her finner du barneversjonen av julekalenderen

3. Lakrids julekalender 2021

Dette er virkelig den store julekalender-favoritten for alle som elsker lakris. En advdentskalender som selger mye år etter år, og det skjønner vi godt. Særdeles smakfull.

Her finner du julekalenderen

4. LEGO Marvel Avengers julekalender

Denne julekalenderen ble utsolgt fra den offisielle LEGO-butikken nesten med en gang, og er en helt ny adventskalender i 2020. Her får du mange forskjellige Marvel-figurer, blant annet Iron Man i julegenser. Vi er helt sikre på at dette blir en av de julekalenderne som blir mest utsolgt i år, og LEGO leverer alltid!

Her finner du julekalenderen

PS! Vi har sniktestet Harry Potter julekalender 2021, og det var veldig gøy. Den blir til et spill. Testen kommer vi tilbake til senere.

5. Asos Face & Body julekalender 2021 for henne (utsolgt 21. sep)

Dette ble årets store vinner av julekalender-testen i fjor, og vi tror denne adventskalenderen er minst like bra i år. Ble raskt utsolgt i 2020.

Her finner du den

6. Sinful Deluxe Julekalender 2021

Skal du ha en julekalender for voksne er dette foreløpig en stor favoritt. Sinful er en herlig kalender, ikke minst fordi den har en skikkelig guide til hver eneste luke.

Her finner du julekalenderen

7. NRK Super julekalender 2021

Selvfølgelig må det som for mange regnes som den offisielle adventskalenderen med. Vi kan vel si vi ble litt skuffet over TV-serien i 2020 (men ikke julekalenderen som var magisk!), men har store håp for årets serie.

Her finner du julekalenderen

8. Pukka Days of Christmas

Det er mange te-adventskalendere, men dette er vår klare julekalender-favoritt. Gode smaker, fin størrelse og lekker innpakning.

Her finner du julekalenderen

9. Chili Klaus julekalender 2021

Vi elsker denne adventskalenderen med chili-sjokolade. En sterk julekalender, bokstavelig tal. Ikke noe for alle, men de som elsker denne vil virkelig ha den.

Her finner du julekalenderen

10. Asos grooming 12 day julekalender 2021

Denne adventskalenderen er kun for 12 dager, men for mannfolk er det ofte mer enn nok produkter. En av de store testvinnerne på julekalender i 2020.

Her finner du julekalenderen

Se den komplette guiden her

Gode kjøp du gjør nå: