*Nettavisen.*

Julen 2020: Disse nettbutikkene leverer varene på døren din

Reklame
Postpakke

Slik gjør du julehandelen så virussikker som mulig.

06.10.20 16:19

I år kommer ekstra mange nordmenn til å handle julegavene på nett i stedet for i fysiske butikker. For å slippe å måtte stå i kø på Posten eller Post i butikk, vil nok også en del foretrekke å motta pakkene på dørmatten eller i postkassen.

Under finner du en liste over nettbutikker som tilbyr hjemlevering. Vi har også plukket ut et spennende julegavetips fra en stor andel av butikkene.

Men før vi setter i gang: Har du sjekket ut Nettavisens egen nettbutikk? Her finner du julekalendere, Pondus-bøker, munnbind og myer mer, og vi leverer bestillingen i postkassen eller på dørmatten din uansett hvor i landet du bor - også på Svalbard.

Klær og tilbehør

Care of Carl

Klikk på bildet for å forstørre. Care of Carl

Motebutikk for menn meget stort utvalg av kvalitetsmerker som få eller ingen andre fører i Norge. Tilbyr hjemlevering i store deler av landet. Denne lua fra Polo Ralph Lauren er en populær julegave.

Miinto

Klikk på bildet for å forstørre. Miinto

Gigantisk konsept som samler lokale motebutikker. Leveringsmetode varierer fra butikk til butikk, men de fleste tilbyr hjemlevering. Hvis du ønsker å overraske noen med en skikkelig dyr veske, er denne fra Balenciaga et spennende valg.

H&M

Klikk på bildet for å forstørre. H&M

Hva med handle julegavene til barn fra H&M i år? Garantert populært både for barn og foreldre, og veldig bra for lommeboka. Leverer på privatadresser så lenge pakken får plass i postkassen.

Ferner Jacobsen

Klikk på bildet for å forstørre. Ferner Jacobsen

Hos denne classy motebutikken finner du julegaver av meget god kvalitet. Hva med disse hanskene fra Hestra? Leverer hjem til deg med Helthjem.

Nelly

Klikk på bildet for å forstørre. Nelly

Dette motemekkaet for kvinner tilbyr hjemlevering hvis det er plass i postkassen. Denne hettegenseren fra Polo Ralph Lauren er en av butikkens aller mest solgte produkter.

NLY MAN

Klikk på bildet for å forstørre. NLY MAN

Denne motebutikken for menn tilbyr hjemlevering hvis det er plass i postkassen. Hva med å gi en behagelig pysjamas som julegave?

Mymuse

Klikk på bildet for å forstørre. Mymuse

Populær undertøysbutikk for kvinner som tilbyr hjemlevering. Her finner du julegavetips som passer til alt fra kjæresten til mamma.

Adidas

Klikk på bildet for å forstørre. Adidas

Tilbyr hjemlevering i så godt som hele landet. Denne klassiske treningsjakken fra Adidas går aldri av moten.

Cubus

Klikk på bildet for å forstørre. Cubus

Tilbyr hjemlevering i store deler av landet. Du kan holde julegavebudsjettet lavt dersom du kjøper klær til barn i denne butikken. Denne hettegenseren erpopulær!

& Other stories

Klikk på bildet for å forstørre. & Other stories

Motebutikk for kvinner som er eid av H&M-konsernet. Leverer helt hjem til deg. Denne lekre ullkåpen er en av butikkens mest solgte varer.

Tights

Klikk på bildet for å forstørre. Tights

Treningsbutikk som tilbyr hjemlevering hvis det er plass i postkassen. Dennetightsen er det mest solgte produktet i høst.

Comfyballs

Klikk på bildet for å forstørre. Comfyballs

Norsk merke som har tatt verden med storm med sine komfortable boksere. Denne gavepakken er det mange menn som ønsker seg. Leveres på dørmatten din.

ARKET

Klikk på bildet for å forstørre. ARKET

Motebutikk i H&M-gruppen som leverer helt hjem til deg. Denne lange og varme kåpen er høstens store bestselger.

Pierre Robert

Klikk på bildet for å forstørre. Pierre Robert

Ullklær fra Pierre Robert er en sikker vinner under juletreet. Denne genseren fra Jenny Skavland er en av høstens mest solgte varer. Pierre Robert leverer på adressen din med Helthjem.

NA-KD

NA-KD tilbyr levering i postkassen. Denne stilige blazeren er en av motebutikkens bestselgere i høst.

Reebok

Klikk på bildet for å forstørre. Reebok

Reebok selger ikke bare løpesko, men også tilbehør og populære sneakers – slik som denne råtassen. Leveres på din adresse.

Skomani

Klikk på bildet for å forstørre. Skomani

Denne skobutikken har hjemlevering hvis Posten/Bring tilbyr der du bor. Hva med å gi bort stilige neakers som julegave i år?

Hobby og fritid

Coolstuff

Klikk på bildet for å forstørre. Coolstuff

Denne superpopulære dingsebutikken tilbyr hjemlevering gjennom Bring-appen. En bestselger de siste årene er denne kroppsputen som kan gi bedre søvn.

ARK Bokhandel

Klikk på bildet for å forstørre. ARK Bokhandel

ARK tilbyr hjemlevering så lenge pakken får plass i postkassen. Den nye romanenfra Jo Nesbø er det mange som ønsker seg til jul.

Tanum

Klikk på bildet for å forstørre. Tanum

Tanum kan tilby hjemlevering med Post Nord. Den nye romanen til Elena Ferrante har fått strålende kritikker – en gave som du gjør suksess med.

Norli

Klikk på bildet for å forstørre. Norli

Norli tilbyr hjemlevering til 90 prosent av Norges befolkning. Den sisteromanen til Lars Saabye Christensen har fått svært gode anmeldelser. En flott julegave!

Adlibris

Hos Adlibris finner du mye mer enn bare bøker. Mange barn kunne tenkte seg å få denne gaveesken med modellermasse til jul. Leveres hjem med Helthjem.

Bladkongen

Klikk på bildet for å forstørre. Bladkongen

Et abonnement på et magasin er det mange som setter pris på som gave. Her er de mest populære bladene hos Bladkongen.

Mineblader

Klikk på bildet for å forstørre. Mineblader

En annen populær aktør innen abonnement på magasiner, er Mineblader fra Aller. Sjekk om du finner et blad som passer som gave her.

Haugenbok

Klikk på bildet for å forstørre. Haugenbok

Haugenbok tilbyr levering helt hjem. Hvis du er på jakt etter en bok å gi til et barn, er denne å anbefale.

Dyrekassen

Klikk på bildet for å forstørre. Dyrekassen

Dyrekassen leverer dyrefõr og utstyr og leker til kjæledyr hjem til alle privatadresser. Hva med denne aktivitetsleken til en hund eller hundeeier du vil glede med en gave?

Festkompaniet

Klikk på bildet for å forstørre. Festkompaniet

Festkompaniet leverer festeffekter og mye annet hjem til alle privatadresser i Norge. Hva med å «glede» noen med denne fæle julegenseren?

Kniveksperten

Klikk på bildet for å forstørre. Kniveksperten

Dette slipesettet er det mange menn som ønsker seg. Kniveksperten sender det hjem i postkassen din.

Sport og friluft

Get Inspired

Klikk på bildet for å forstørre. Get Inspired

Norges kanskje mest populære sports- og fritidsbutikk for kvinner leverer hjem på døren din. Treningsklær fra Swix er det mange som ønsker seg til jul.

Anton Sport

Klikk på bildet for å forstørre. Anton Sport

Hos Anton Sport kan du få levert varene på døren eller på jobben. Klær fra Norrøna er en sikker gave til alle som er glad i gå på tur .

Milrab

Klikk på bildet for å forstørre. Milrab

Hvis du ønsker hjemlevering på varene du kjøper hos Milrab, en av Norges største på produkter innen fritid og friluft, kontakter du kundeservice. En pakke med tre boksere fra Björn Borg er det mange menn som ønsker seg.

Milslukern

Klikk på bildet for å forstørre. Milslukern

Hos Milslukern kan du få levert varene på døren eller på jobben. Denne tynne ulltrøyen fra Bjørn Dæhlie er en populær gave.

Skitt Fiske

Klikk på bildet for å forstørre. Skitt Fiske

Skitt Fiske leverer på de aller fleste adresser i Norge. Her får du gavetips som passer til både erfarne fiskere og nybegynnere.

Skitt Jakt

Klikk på bildet for å forstørre. Skitt Jakt

Skitt Jakt kan også levere hjem på de fleste privatadresser. Her finner dujulegavetips til som passer for alle som er glad i jakt og friluftsliv.

Sportsdeal

Klikk på bildet for å forstørre. Sportsdeal

Sportsdeal tilbyr hjemlevering til sine kunder. Denne ullgenseren fra Bjørn Dæhlie er det mange som ønsker seg til jul.

Sportsnett

Klikk på bildet for å forstørre. Sportsnett

Sportsnett fører kjente merker inn sport og fritid og leverer helt frem til dørmatten din dersom du ønsker det. Denne undertrøya er en populær gave.

Unisportstore

Klikk på bildet for å forstørre. Unisportstore

Unisportstore, som er spesialist på fotballutstyr, tilbyr hjemlevering hvis Bring . Hva med en klubbdrakt som julegave til en fotballinteressert?

Helse og skjønnhet

Kicks

Klikk på bildet for å forstørre. Kicks

Kicks kan levere både på dørmatten og i postkassen din. Hva med å gi et gavesett med hudpleieprodukter fra populære Kiehl’s i år?

Blivakker

Klikk på bildet for å forstørre. Blivakker

Blivakker tilbyr levering i postkassen og i enkelte tilfeller i pose på døren. Dette gavesettet fra Lancôme gjør du nesten garantert suksess med.

Lyko

Klikk på bildet for å forstørre. Lyko

Lyko tilbyr levering med Helthjem. Dette reisegavesettet fra Clarins kan mange menn tenke seg å få som julegave.

Barbershop

Klikk på bildet for å forstørre. Barbershop

Barbershop kan levere hjem til deg eller på jobben din. Dette gavesettet har menn med skjegg bruk for.

Proteinfabrikken

Klikk på bildet for å forstørre. Proteinfabrikken

Proteinfabrikken tilbyr flere ulike leveringsmetoder til privatadresser. De fleste som trener mye, blir glade for en stor pakke med proteinbarer fra populære Big 100.

Gymgrossisten

Klikk på bildet for å forstørre. Gymgrossisten

Konkurrenten Gymgrossisten tilbyr også ulike typer hjemlevering. Kjenner du noen som trener mye på helsestudio, er disse skoene fra Gorilla Wear en fin gave.

Elektronikk

Netonnet

Klikk på bildet for å forstørre. Netonnet

Netonnet tilbyr flere former for hjemlevering. Dette Game&Watch-spillet er spådd å bli en av årets mest populære julegaver. OBS! Forhåndsbestill nå - kan fort bli utsolgt.

Hifi Klubben

Klikk på bildet for å forstørre. Hifi Klubben

Hifi Klubben leverer til hele landet med Bring. Disse nye hodetelefonene fra Sony er det mange som kan tenke seg å få i julegave.

Mystuff

Klikk på bildet for å forstørre. Mystuff

Mystuff leverer hjem med Bring og PostNord. Svært mange ønsker seg elektrisk sparkesykkel til jul. Her finner du flere interessante modeller.

CDON

Klikk på bildet for å forstørre. CDON

CDON har ulike alternativer for hjemlevering etter hvilke produkter man kjøper. Airpods fra Apple kommer nok til å ligge under mange juletrær i år.

Hjem og Interiør

Christiania Glasmagasin

Klikk på bildet for å forstørre. Christiania Glasmagasin

Denne gamle institusjonen tilbyr hjemlevering med PostNord. Hvis du kjenner noen som er fersk boligeier eller som trenger å fornye innholdet i kjøkkenskapene, er dette en fantastisk gave.

Kremmerhuset

Klikk på bildet for å forstørre. Kremmerhuset

Kremmerhuset tilbyr hjemlevering med Bring. Her finner du spennende gavetips innen interiør og hjem.

Lunehjem

Klikk på bildet for å forstørre. Lunehjem

Lunehjem tilbyr hjemlevering med Bring. Embla er en interiørserie som mange blir glad for å få som julegave.

Jotex

Klikk på bildet for å forstørre. Jotex

Jotex sender varene hjem til deg med PostNord. Dette stilige serveringsbrettet er en kul gave.

Homeroom

Klikk på bildet for å forstørre. Homeroom

Homeroom sender både store og små varer helt hjem til deg med PostNord. Denne fine adventsstaken er en hyggelig julegave.

Nordic Nest

Klikk på bildet for å forstørre. Nordic Nest

Nordic Nest sender varene hjem til deg med Bring. Denne klassiske lampen fra Lois Poulsen kommer til å tenne et lys i øynene til mottakeren.

Glassoginteriør

Klikk på bildet for å forstørre. Glassoginteriør

Glassoginteriør leverer varene hjem til Norges befolkning. Dette serviset i 24 deler fra Hardangerbestikk er en gave til personer som trenger å rydde opp i bestikkskuffen.

Bygg og hage

Staypro

Klikk på bildet for å forstørre. Staypro

Staypro tilbyr hjemlevering med PostNord Sverige. En verktøysett er det mange som kunne trengt - dette fra kvalitetsleverandøren Makita er en flott gave.

Gardenstore

Klikk på bildet for å forstørre. Gardenstore

Gardenstore har hjemlevering for produkter av visse typer størrelser og vekt. Med dette varmeapparatet kan man forlenge utesesongen kraftig. En annerledes gave som vil overraske mottakeren.

Barn og familie

Polarn O. Pyret

Klikk på bildet for å forstørre. Polarn O. Pyret

Denne svenske kvalitetsbutikken for barneklær leverer til privatadresser over hele landet med Helthjem. En vinterjakke som dette er en flott gave som både foreldre og barn setter pris på.

Babyshop

Klikk på bildet for å forstørre. Babyshop

Babyshop leverer på døren med Bring. En balansesykkel er en flott gave til barn som trenger å øve litt mer før de lærer å sykle.

Forskerfabrikken

Klikk på bildet for å forstørre. Forskerfabrikken

Forskerfabrikken leverer hjem til deg så fremt det er plass i postkassen. Et mini-laboratorium er en spennende gave til nysgjerrige barn.

Villakids

Klikk på bildet for å forstørre. Villakids


Villakids tilbyr hjemlevering med Bring. Hvis du vil glede et barn med en virkelig spesiell og dyr gave, bør du sjekke ut de kule lekekjøretøyene.

Jollyroom

Klikk på bildet for å forstørre. Jollyroom

Jollyroom tilbyr hjemlevering med PostNord. Et leketelt er en perfekt gave til de minste barna.

Erotiske butikker med hjemlevering

Sinful
Lovetoys
Nytelse
Kondomeriet

Øvrige butikker med hjemlevering

Weekday
Monki
Bambox
C3 (treningsklær)
Jewelbox
Timarco
24shop
Bokklubben krim og spenning
Bokklubben nye bøker
Boostbox (treningspakke)
Cewe
Chillout
Dogman
Horze
Ilovedogs
Slikkepott
Smartlapper
Extreme Fitness – mottaker må være hjemme ved levering.
Coverbrands
Bodystore
Din helsemat
Shytobuy
Swiss Clinic
Bedre Nætter – tilbyr oppbæring og montering til postnumrene 0-7500.
Linneahjemme
Upstairs
Skousen
Tretti
WhiteAway
Cake It Easy
Nettmat
Lightup
Euroflorist
Interflora
Barnas egen bokverden
Barnas egen bokverden - baby
Bokklubben barn
Lampedirekte
Inkmann
Elektroimportøren
Byggmax
Gardenstore
P. Lindberg
Eurodel
Ekstralys
Mimmis

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.