Gå til sidens hovedinnhold

Kanonsalg på sport og fritid hos Anton Sport

Sportsbutikken kliner til med medlemsrabatt på opptil 50 prosent på nesten alle varer.

Hvis du trenger nytt tur- eller sportsutstyr, bør du sjekke ut det det nye salget til Anton Sport. Alle medlemmer i kundeklubben får 20 til 50 prosent rabatt på en mengde merker. Her er det mulig å gjøre kupp på elsykler, løpesko, treningstøy, turtøy og mye mer.

Det er helt gratis å bli medlem hos Anton Sport, og jobben er gjort på noen få strakser. Bli medlem her.

Salget varer til og med søndag 28. juni. Her er ti av de beste kjøpene du gjør:

1. Anvendelig bag fra Douchebags

Denne duffelbaggen fra populære Douchebags er den perfekte følgesvennen for en tur til treningsstudioet, jobb eller turer ut av byen. Sjekk tilbudsprisen her. Sjekk også ut øvrige Douchebags-modeller på salg.

2. Liggeunderlag fra Mountain Equipment

Denne modellen er skumfylt og oppblåsbar og har en ekstra slitesterk duk på begge sider. Det vil også si at den har et større pakkvolum og passer bedre til camping enn fjellturer. Sjekk tilbudsprisen her. Se mer turutstyr på tilbud.

3. Gekko Flash STR SE elsykkel

Spesialversjon av den smarte elhybriden Flash. Perfekt for turer og pendling med Shimano E5000-motor, display og kraftig batteri. Les mer om modellen her, og sjekk ut alle sykler og elsykler som er på salg.

4. Salomon Supercross GTX

En vanntett, lett og komfortabel terrengsko som passer til fotturer og løpeturer i terreng. En av Salomons bestselgere! Sjekk tilbudsprisen her. Se flere tursko og fjellstøvler på salg.

5. Skalljakke fra Peak Performance

Svært anvendelig jakke som kan brukes både til løping, fotturer og sykling. Produsert med Gore-Tex Active, det letteste vind- og vanntette materialet. Meget gode pusteegenskaper. Sjekktilbudet på damemodellen her, og på herremodellen her. Se mer turutstyr på tilbud.

6. Oakley Holbrook

Dette er en av Oakleys mest populære solbriller. Sjekk alle modeller på tilbud her.

7. Bæremeis satt ned med 2000 kroner

En praktisk bæremeis som er komfortabel for både barn og voksen. Barnet sitter trygt og behagelig i det store setet med høy rygg, og er fastspent med et komfortabelt beltesystem. Den har justerbare fotstropper og en stor, vaskbar pute som barnet kan hvile hodet på. Sjekk tilbudsprisen her. Se mer turutstyr på tilbud.

8. Scarpa Zen Pro Mid

Zen Pro Mid er lette sko med slitesterk overdel i lær. Skoene har også Gore-Tex-membran som gjør dem vanntett og gummirand foran for økt slitestyrke. Snøringen går langt frem for å sikre god tilpassing. Såle fra Vibram tilpasset enkel klatring tar seg av godt grep og bidrar til oppdrift i bratt terreng. Damemodellen finner du på salg her, og herremodellen her. Se flere tursko og fjellstøvler på salg.

9. Johaug Spring Parka

Vind- og vanntett parka med hette. Designet for en sporty hverdagslook. Justerbar midje for en feminin og flatterende passform. Beskytter mot vær og vind på kjøligere vår- og sommerdager. Sjekk prisen her. Se mer turutstyr på tilbud.

10. Salomon Lyngen Mid GTX

En stabil mellomhøy tursko med god beskyttelse og godt grep på hardt, løst, vått og tørt underlag. Denne skoen er ideell til lengre turer og føles behagelig på foten selv etter flere mil. Sjekk tilbudet på damemodellen her, og på herremodellen her. Se flere tursko og fjellstøvler på salg.

Sjekk hele Anton Sport-salget her

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året