*Nettavisen.*

Kjempegode tilbud hos Christiania Glasmagasin

Reklame
Kjøkkenutstyr

Med litt ekstra innetid om dagen er dette den perfekte anledningen til å gjøre seg litt ekstra flid på kjøkkenet.

30.03.20 11:04

Litt ekstra kjærlighet i en kaffekopp, en matrett eller et bakverk er ofte nøkkelen til den beste opplevelsen. Christiania Glasmagasin har nå satt sammen flere ulike pakker av kvalitetsprodukter, som du nå får til en skikkelig god pris.

I tillegg har de supertilbud på en rekke populære produkter og bestiller du for over 499 kroner, får du gratis hjemlevering.

1.Bakepakken

Klikk på bildet for å forstørre. Bakepakken inneholder springform, langpanne, kjevle med anti-stick silikon, bakefolie, slikkepott, ballongvisp i stål, eggeskiller, deigskrape og gryteklut.

Bakepakken inneholder springform, langpanne, kjevle med anti-stick silikon, bakefolie, slikkepott, ballongvisp i stål, eggeskiller, deigskrape og gryteklut.

Denne pakken må kunne kalles en perfekt starterpakke for den nye bakeren. Den har nemlig noen triks i ermet som gjør at man slipper å ha nybegynnerflaks med sine første bakverk.

Grunnen til det er at du både får med en kjevle med anti-stick silikon slik at du slipper vanskelig deig, og en eggeskiller som får deg til å se ut som en tryllekunstner. Dette, med mye mer, får du nå til 599 kroner nedsatt fra 1141 kroner.

Her finner du bakepakken.

2.Kaffepakken

Klikk på bildet for å forstørre. Kaffepakken inneholder termokanne, presskanne, kaffeskjeer og koppen

Kaffepakken inneholder termokanne, presskanne, kaffeskjeer og koppen "meg kaffe = sant".

Som nevnt kan et øyeblikk eller to gjøre vidundere for smaksopplevelsen. Med denne pakken kan du nyte kaffe fra en skikkelig presskanne, og har du med en kaffetørst gjeng å gjøre kan du ha flere porsjoner i termokanna.

Denne pakka får du til 59% av opprinnelig pris. I tillegg til at alle de tre pakkene har gratis hjemlevering.

Her finner du kaffepakken.

3.Den røde kjøkkenpakken

Klikk på bildet for å forstørre. Kjøkkenpakken inneholder støpejernsgryte, grillpanne i støpejern, knivsett med 3 kniver, skjærefjøl, suppeøse i nylon, økologisk rapsolje, stekepinsett i nylon, saks og gryteklut.

Kjøkkenpakken inneholder støpejernsgryte, grillpanne i støpejern, knivsett med 3 kniver, skjærefjøl, suppeøse i nylon, økologisk rapsolje, stekepinsett i nylon, saks og gryteklut.

Nå kan du gjøre et kupp på denne pakken, som er satt ned hele 64% og koster dermed nå kun kr 1499.

Dette settet byr på en real støpejernsgryte og har også en grillpanne i støpejern. Disse pannene har virkelig kommet for å bli, og er et kjempetilskudd til kjøkkenarsenalet.

Følger du godt med på flere kokkeprogram ser du kanskje også at flere av kokkene er mer flittig til å bruke stekepinsett, eller på godt norsk klype, og ikke bare stekespade når de steker mat. Det og flere gode kjøkkenprodukter til en god pris følger med her.

Her finner du den røde kjøkkenpakken.

4. Den sorte kjøkkenpakken

Klikk på bildet for å forstørre. Kjøkkenpakken inneholder støpejernsgryte, traktørpanne, skjærefjøl, knivsett, råkostjern, stekespade, ballongvisp, rotskreller, termokanne og presskanne.

Kjøkkenpakken inneholder støpejernsgryte, traktørpanne, skjærefjøl, knivsett, råkostjern, stekespade, ballongvisp, rotskreller, termokanne og presskanne.

Alt i denne pakken får du for kun kroner 1999, prisen på pakken er for tiden redusert med 63%. Dette er pakken med produktene du trenger for å kunne imponere ordentlig på kjøkkenet. Denne pakken inneholder mye av det samme som den røde kjøkkenpakken, men i tillegg får du blant annet med presskanne og termokanne.

Her finner du den sorte kjøkkenpakken.

5. Alt-til-bordet-pakken

Klikk på bildet for å forstørre. Alt-til-bordet-pakken inneholder bestikksett, asjetter, middagstallerkener, dessertskåler, krus, vannglass og vinglass til 6 personer. Til servering medfølger Chelsea serveringsfat og salatbolle, Siccori glassbolle , vannkaraffel og glassvase fra Hadeland Glassverk.

Alt-til-bordet-pakken inneholder bestikksett, asjetter, middagstallerkener, dessertskåler, krus, vannglass og vinglass til 6 personer. Til servering medfølger Chelsea serveringsfat og salatbolle, Siccori glassbolle , vannkaraffel og glassvase fra Hadeland Glassverk.

For bare 1999 kroner, får du i denne pakken alt du trenger for å dekke bordet til alt fra enkle frokoster til mer fancy middager for hele seks personer. Hvis du mangler servise i hus, er denne pakken en garantert sikring på å ha alt man trenger til serveringen.

Her finner du serviset.

6. Norgesglasspakken

Klikk på bildet for å forstørre. Norgesglasspakken inneholder Norgesglass med hengslelokk på 0,1 liter, 0,4 liter, 0,7 liter og 1 liter, krittetiketter til Norgesglass, 4 stk mini Seidel 80ml, 2 stk Seidelglass med sugerør, 6 stk kjøkkenglass 400ml, Norgesflasken 330 ml og Norgesflasken 750 ml

Norgesglasspakken inneholder Norgesglass med hengslelokk på 0,1 liter, 0,4 liter, 0,7 liter og 1 liter, krittetiketter til Norgesglass, 4 stk mini Seidel 80ml, 2 stk Seidelglass med sugerør, 6 stk kjøkkenglass 400ml, Norgesflasken 330 ml og Norgesflasken 750 ml.

Nå kan du gjøre et kupp på hele 32% på de mest populære Norgesglassene. I denne pakken får du med de klassiske Norgesglassene med hengslelokk som er veldig praktisk til oppbevaring i tillegg til et utvalg av drikkeglass og Norgesflaskene.

Her finner du Norgesglasspakken.

7. Støpejernsgryte fra Le Creuset

Klikk på bildet for å forstørre. Le Creuset dyp støpejernsgryte

Le Creuset dyp støpejernsgryte

Den særdeles populære støpejernsgryten fra Le Creuset er nå satt ned hele 50%. Støpejern er kjent for å være et av de beste materialene til matlaging, særlig til tilbredning av langkokte gryter. Den tåler all type varmekilde og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Her finner du støpejernsgryten.

8. Stekepanne fra Tefal

Klikk på bildet for å forstørre. Tefal Chef's Delight stekepanne

Tefal Chef's Delight stekepanne

Stekepannen er laget av aluminium og har et non-stick belegg som gjør matlagingen enklere i tillegg til at pannen er enkel å rengjøre. Nå får du den denne stekepannen til kun kroner 300, da den er satt ned 50%.

Her finner du stekepannen.

9. Global kokkekniv

Klikk på bildet for å forstørre. Global kokkekniv G2 20CM

Global kokkekniv G2 20CM

Den slitesterke og allsidige kniven fra Global egner seg utmerket til kutting av alt fra kjøtt til fisk til grønnsaker. Det lønner seg å investere i en god kniv til matlagingen, så hvorfor ikke like gjerne gjøre det når prisen er redusert med 30%?

Her finner du kniven.

10. Ølglass fra Hadeland Glassverk

Klikk på bildet for å forstørre. Odysse ølglass 50CL 6PK fra Hadeland Glassverk

Odysse ølglass 50CL 6PK fra Hadeland Glassverk

Disse ølglassene fra Odysse er spesialdesignet for å ta vare på duft- og smaksstoffene i ølen på best mulig vis. Nå får du disse lekre glassene til kun kroner 500, da prisen er redusert med hele 50%.

Her finner du ølglassene.

Her finner du alle tilbudene hos Christiania Glasmagasin.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag