*Nettavisen.*

Kjempetilbud på verdens mest solgte klitorisvibrator

Reklame
Satisfyer Pro 2 gir en intens stimuli av klitoris utelukkende ved hjelp av pulserende svingninger og trykkbølger. I to dager er bestselgeren satt ned med 62 prosent.

Satisfyer Pro 2 gir en intens stimuli av klitoris utelukkende ved hjelp av pulserende svingninger og trykkbølger. I to dager er bestselgeren satt ned med 62 prosent.

Kundene er over seg av begeistring for det populære sexleketøyet. Nå får du vibratoren til en utrolig pris.

24.07.20 18:18

Satisfyer Pro 2 er navnet på verdens mest solgte klitorisvibrator. Apparatet er ikke som andre vibratorer du kanskje kjenner og selv har prøvd. Det er et revolusjonerende sexleketøy som stimulerer klitoris ved hjelp av pulserende trykkbølger, og gir raske og ekstra kraftige orgasmer.

Den dype stimuleringen sørger for at alle nervespisser og lystpunkter pirres på én gang. Du opplever altså en intens stimulering som forplanter seg i hele klitoris - og det er nettopp dét som bidrar til å gi de enestående orgasmene, som sexleketøyet er kjent for.

Kjøp Satisfyer Pro 2 med 62 % rabatt

- WOW. Orgasmegaranti!

Sinful, som er en av nettbutikkene som fører Satisfyer Pro 2 i Norge, har fått en rekke hyggelige og positive tilbakemeldinger fra kvinner som elsker vibratoren:

NEXT LEVEL! Kom etter 10 sek. Er fortsatt i sjokk over hvor mye denne imponerte. ABSOLUTT en vinner!
Anonym, 12.05.2020

WOW. Orgasmegaranti!
Ugleguri, 20.04.2020.

Jeg kjøpte denne uten å ha noen forhåpninger, jeg kommer ikke lett til vanlig, men med denne, Holy fucking god! Det er en gave fra gud! Jeg kom på TO! minutter, verdt vær eneste krone, man kunne trodd det var ett dårlig produkt pga prisen, men jeg er storfornøyd!
Maren, 8.02.2020

FANTASTISK. Elskar verkeleg denne! Alle nivå som ein kan tenka seg, kan begynne rolig, og bygga seg oppover! Eit must!
Silje, 20.01.2020

Kan brukes i badekaret

Satisfyer Pro 2 har et lekkert og ergonomisk design som gjør at den er lett å bruke. Den fås med 11 forskjellige hastigheter som du enkelt kan styre ved hjelp av knappen på håndtaket.

Den populære stimulatoren er dessuten både oppladbar og vanntett, så du kan også nyte den i dusjen eller i badekaret.

Klikk på bildet for å forstørre. Kan brukes i badekaret

Flashsalg med 62 prosent avslag

Hvis du selv vil føle de kraftfulle orgasmene på kroppen, bør du ta turen innom Skandinavias største nettbutikk innen salg av sexleketøy, Sinful.no. Her får du nemlig et enestående tilbud på den allerede billige klitorisstimulatoren.

På Sinful.no sparer du akkurat nå hele 62 prosent rabatt på Satisfyer Pro 2. Men du må være rask! Tilbudet gjelder kun 26. og 27. juli.

Kjøp Satisfyer Pro 2 på tilbud i dag

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag