*Nettavisen.*

Kjempetrendy hudpleie fra Korea: Her får du tak i gaveesken «alle» vil ha

Reklame

Foto: Coolstuff.no

Snegleslim, morkake(!) og kollagen. Få en mykere og deiligere hud med Korean Beauty Box.

10.09.19 10:24

Skjønnhet er en gigantisk industri i Sør-Korea med strenge krav til kvalitet, og koreansk hudpleie er blitt en stor snakkis også her til lands den siste tiden.

Gi huden masse fukt og næring med K-beauty! Klikk her.

For koreanske kvinner er hudpleie en viktig del av livsstilen, og de er veldig kravstore når det gjelder kvaliteten på produktene. Det største tegnet på skjønnhet har gjennom tidene nemlig vært en plettfri, sunn og glødende hud.

Fakta

Fakta om K-Beauty og Korean Beauty Box

Hold huden myk med dette gavesettet
Nå kan du få fem må-ha produkter fra merket D'RAN i én gaveeske: en sneglekrem, en kollagenkrem og tre forskjellige sheetmasker. Dette er det perfekte settet for å holde huden myk og deilig i høst.

Skjem deg bort eller noen du kjenner med Korean Beauty Box!

Klikk på bildet for å forstørre.

Kollagenkremen inneholder blant annet trollhassel, og er fuktighetsbevarende samtidig som den reduserer synlige porer. Sneglekremen inneholder filtrert snegleslim og ekstrakt fra silkelarvekokonger som styrker hudens elastisitet og gir glød.

Hold huden myk i høst - få tak i gaveesken her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images

Sheetmasken med placenta (morkake) mykgjør i dybden og gjør huden spenstigere. Masken med kollagen forbedrer også hudens spenst og hjelper til med å skjule små rynker. Sheetmasken med snegleslim booster huden din med masse fukt og næring.

Dette er den perfekte gaven til deg selv eller til kvinnen i ditt liv. Bestill her.

Fakta

Dette inneholder Korean Beauty BoxDenne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.