Kjøl deg ned i sommervarmen

Reklame
Foto: Gettyimages

Foto: Gettyimages

Her er alle tips og triks for å ikke bli påvirket av sommervarmen.

Varmegradene stiger og vi trenger forskjellige måter å kunne kjøle oss ned på, uansett hvor vi er. Vi må forholde oss til hetebølger og drivhusliknende kafeer. Dette er alt du trenger for å kjøle deg ned i sommer, enten du skal tilbringe den på kontoret, i parken med venner eller på reise med familien.

USB-vifte fra Vooni

Jobbe hele sommeren? Denne viften er perfekt til alle arbeidsplasser. Du kan sette den ved siden av deg på kontoret, men for deg som jobber i butikk og café er den midt i blinken. Glem alle som koser seg i sommervarmen rett utenfor vinduet ditt og hold hodet kaldt gjennom jobbsommeren med denne USB-viften fra Vooni.

Minivifte fra Spralla

Hvis du har med deg telefonen i lomma på disse stedene:

 • Stranden i syden
 • Butikker i Norge uten fungerende aircondition
 • Jobb
 • På vei til skolen eller barnehagen med ungene

Da kan du også slenge miniviften i lommen. Sett den inn i ladeporten i telefonen din med en gang svetteperlene begynner å renne nedover pannen. Kjøp en til alle medlemmer av familien og få en avkjølende og stressfri sommer. Den funker til iPhone og Android. Kjøp den her. 

Kjølekrus fra Kitchpro

Det finnes to måter å nyte en avkjølt drikke på.

1) Isbiter

 • Helle vann i små former
 • Vente 3 timer
 • Putte isbitene i deilig drikke
 • Drikke tre slurker
 • Bytte isbiter i utvannet drikke fordi de har smeltet
 • Helle vann i små bokser

... du skjønner greia

2) Kjølekrus

 • Legg kjølekrus i fryseren
 • Vent mens kruset kjøler seg ned.
 • Nyt kald drikke i 2 timer (glasset med hule vegger inneholder saltvann, dette holder kulde bedre en vanlig vann).

Hvordan kan du gå tilbake til vanlige isbiter etter å ha hørt om dette? Skaff deg et kjølekrus som holder drikken kald gjennom en hel fotballkamp. Kjøp det her.

Brett med brus fra Yoolando

Å handle brus kan være et slit, og er man selv funker maks 3 halvlitere i en pose. Med Yoolando kan du bestille brus rett hjem, i tillegg til at prisene er latterlige lave. 24 bokser med Coca-Cola Zero koster kun 83 kroner, over 100 kroner billigere enn hva du får i norsk butikk. Brusen kommer fra Sverige, og du kan bestille brus til 350 kroner uten å betale noe moms. Slukk tørsten i sommer med oppfylt kjøleskap, eller fyll opp kjølebrønnen Cool-Well:

Kjølebrønnen Cool-Well

Etter du har gått til anskaffelse av kjølekruset og all brusen du skal nyte, kan det være lurt å ha en ekstraløsning for kjølig drikke utendørs. Denne løsningen er miljøvennlig og holder drikken kald lenge.

Siden kjøleskapet ikke funker like godt utenfor kjøkkenet tar vi i bruk bakken denne sommeren. Grav et passelig hull i bakken og plasser brønnen rett ved føttene deres, fyll den med kaldt vann og ha en underjordisk god opplevelse i parken eller på campingplassen.

Brønnen har plass til 24 bokser (hele brettet fra Yoolando) og en vinflaske. Kjøp det her.

Badebalje for voksne

Etter en varm dag i solen finnes få ting som er så deilige som et lite dypp i havet eller bassenget, men det er kanskje ikke alltid så lett tilgjengelig. Legg deg ned ved siden av kjølebrønnen og glem alle bekymringer i denne sammenleggbare badebaljen for voksne. Baljen finner du i rosa og blått her.

Hvis du ikke føler deg avkjølt nok med alle disse gadgetsene kan du bestille et hotellrom her. Det er ikke ukjent at hoteller har best aircondition.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.