*Nettavisen.*

Kjolene og toppene du ikke tør å gå med på julebordet

Reklame
Kvinne i rød kjole

Foto: Getty Images

Disse plaggene er kun for de aller modigste av oss.

13.11.19 13:39

På julebordet er det alltid noen som har en litt ekstra kort kjole, ekstra høy splitt eller en kjole som er så trang at den overlater absolutt ingen ting til fantasien. Vi har lett gjennom nettbutikkene etter de plaggene som topper det meste - rett og slett kjolene og antrekkene du ikke tør å gå med. Eller...?

Vi har kåret topp ti av de drøyeste plaggene vi fant. Mer på kanten blir det ikke! La oss begynne med nummer ti, som er ganske uskyldig sammenliknet med resten.

Selv om kjole nummer ti ikke er på langt nær like drøy som resten av kjolene på lista, vil den ekstremt dype utringningen gjøre at de færreste tør å gå med denne på julebordet eller julefesten.

Kjolen på niendeplass er både kort, utringet og temmelig gjennomsiktig. Tre fluer i en smekk!

Denne, som får plass nummer åtte, er så kort og utringet at det ikke blir så fryktelig mye stoff igjen, egentlig. Eller hva med denne, som egentlig ser ut som en jakke?

På syvendeplass har vi en topp som ikke overlater så mye til fantasien. Går du med denne uten noe under, er du på grensa til å være det navnet til nettbutikken spiller på: naken.

Den når allikevel ikke opp til denne toppen på sjetteplass, som tar det til et helt nytt nivå. Mer kropp enn topp, kan vi vel trygt si. Kombinerer du den med f.eks. dette skjørtet, er du modigere (og mer lettkledd) enn de fleste.

Kjolen på plass fem tør du kanskje å gå med, i alle fall hvis du har en indre ballerina du gjerne vil få ut på julefesten. Litt i samme gate som denne fra Topshop, som egentlig ser mer ut som undertøy enn en festkjole.

På plass nummer fire har vi en kjole som passer perfekt til julefester med utkledningstema. Eller? Du får i alle fall oppmerksomhet. Med denne ser det kanskje også mer ut som du har kledd deg ut enn pyntet deg.

Skal vi være helt ærlige er nok denne kjolen ment til andre aktiviteter enn fest, men noen ville kanskje sett den også som et godt alternativ til festen. Vi er allikevel ganske sikker på at det er svært få som tør. En solid tredjeplass til denne, altså. Sleng gjerne på disse skoene som tilbehør, så kjører du stilen hele veien ut.

I beskrivelsen står det at denne kjolen passer til både party, club og evening. Vi er for å si det mildt litt i tvil, og gir kjolen en andreplass. Fra samme butikk må vi også trekke frem denne, som knapt nok kan kalles en kjole.

Hva er det så som troner aller øverst på lista, og får prisen for den absolutt drøyeste kjolen vi fant? Som virkelig kan toppe andreplassen?

Denne. Den fremhever i følge beskrivelsen dine naturlige kurver, og det er definitivt ingen overdrivelse. Møt opp i denne på årets julebord, og du vinner festen. På en eller annen måte.

Her finner du førsteplassen.

Ble disse kjolene litt for drøye, kan du heller gå for en skikkelig fin, klassisk kjole som denne.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.