Gå til sidens hovedinnhold

Kjoler til fest

Vi har samlet et utvalg kjoler til inspirasjon for den kalde tidens festligheter.

Dersom du liker å skille deg ut i mengden med sterke farger eller sverger til den klassiske lille, sorte kjolen så finner du noe som passer deg her.

Sorte kjoler

Det enkle er ofte det beste. Sorte kjoler er enkle å finne tilbehør til og kombinere med jakker og sko. Her ser du et utvalgt korte kjoler, lange kjoler og kjoler med det lille ekstra.

Denne klassiske lille, sorte kjolen har perleknapper og krage. Denne passer fint i mer formelle anledninger og kan kombineres med sorte strømper. Denne sorte kjolen blir aldri feil, og har flere bruksområder enn til fest. Her finner du kjolen.

Denne feminine kjolen i skinnimitasjon er den ultimate kjolen til julebordet med venner. Denne kjolen er svært kroppsnær. Her finner du kjolen.

En lekker jersey kjole med flatterende knyting i midjen. Lange ermer er lurt til lange, kjølige kvelder. Her finner du kjolen.

En kort minikjole fra anerkjente Michael Kors. Paisleymønster, voluminøse ermer, peplumkant og skjult glidelås. Kan man ønske seg mer? Her finner du kjolen.

Glitrende kjoler

Festens fyrverkeri! Nyttårsaften er dagen der man kan slå seg løs i glitter og glamour. Glitrende kjoler med paljetter passer også fint til julebord eller andre vinterfestligheter.

Festens midtpunkt-kjole som minner litt om Marilyn Monroes ikoniske bursdagskjole. Lekker pastellfarge i babyrosa som skiller seg ut mengden. Her finner du kjolen.

Denne kjolen er virkelig elegant og sofistikert. Lange ermer er et pluss for kjoler til bruk om vinteren. Kjolen har glitter og ikke paljetter i stoffet. Her finner du kjolen.

Denne kule kjolen skal undertegnede kjøpe selv. Den har vatterte skuldre og et edgy mønster. Perfekt til fest! Her finner du kjolen.

En klassiker med det lille ekstra, nemlig paljetter. Denne kjolen er like fin på nyttårsaften som i en formell middag. Her finner du kjolen.

Fargerike kjoler

Rosa, grønn, gul og blå. Bladene på trærne er vakre - og du er ligeså. Kle deg i en fargerik og sterk kjole som skiller seg ut på dansegulvet. Et pluss er at du kan dra frem kjolene igjen om sommeren.

Det er mange som velger sorte kjoler om høsten og vinteren. Derfor er det ekstra kult om man går for en mer fargesprakende variant. Formen på kjolen er avslappet, slik at man kan danse uten hindring. Her finner du kjolen.

Satengkjole med volanger i en dyp grønnfarge. Kjolen har også lekre knapper på ermene. Båndet i midjen er avtagbart. Her finner du kjolen.

En kjole i lekkert leopardmønster som enkelt kan brukes i hverdagen og på fest. Her trenger man ikke dra hjem og skifte før kveldens festligheter. Her finner du kjolen.

Det er et uttrykk som sier at The lady in red always gets to dance. Dersom det stemmer bør man definitivt gå for noe rødt. Denne kjolen gir farge til festen og er helt ypperlig til julebordet. Her finner du kjolen.

Tilbehør: Ekstremt sterke strømpebukser

Strømpene fra Canadiske Sheertex er ekstremt sterke og slitesterke. Disse får deg igjennom julebordsesongen. Vi krysser fingrene for at disse blir tilgjengelig i Norge i flere farger og mønstre.

Her finner du strømpene.

Tips! Miinto har en egen avdeling med vintagekjoler.