Gå til sidens hovedinnhold

Klokkegiganten: 10 favoritter på Black Week-salget

Kunne du tenkt deg en ny klokke på armen? Eller er du på jakt etter en stilig julegave? Da bør du sjekke ut dette Black Week-salget.

Klokkegiganten, som har et stort sortiment av Casio, Seiko, Paul Richhar og mange titalls andre kvalitetsmerker, har mange gode tilbud nå gjennom Black Week og Black Friday.

Klokkegiganten er autorisert forhandler av klokkene de selger, noe som gjør at de kan garantere at klokkene er 100 prosent ekte, i tillegg til meget gode betingelser.

Du får 365 dagers bytte og returrett, samt gratis ombytting. Du får også gratis frakt om du handler for over 999 kroner (som du ikke greier å la være med alle de stilige varene).

Vi har sjekket prisene på klokkene i artikkelen på Prisjakt, og Klokkegiganten har lavest pris på de aller fleste klokkene når man tar med at flere av konkurrentene ikke har gratis frakt.

Sjekk ut hele salget til Klokkegiganten her

Se også: Stort salg på sportsklokker hos Milrab

Vi har laget en liste med 10 av favorittene fra salget:

1. Casio G-Shock Black - 47 prosent

Klassisk Casio G-Shock-klokke som er støtsikker, innehar blant annet ekstremt nøyaktig stoppeklokke og multialarm som minner deg på alle viktige begivenheter. Du får den nå på 47 prosent, altså kun 690 kroner. Opprinnelig 1313 kroner.

Du finner den her

2. Seiko 5 Sports Style Automatic - 30 prosent

Denne stilige klokken er en del av Seikos klassiske kolleksjon av solide klokker med automatisk urverk. Denne er pyntet med spesielt utvalgte farger for matche den som bærer den sin sporty personlighet og livsstil. Opprinnelig pris er 3498, nå 2455 kroner.

Du finner den her

3. Tommy Hilfiger 17911559 - 25 prosent

Denne spennende herreklokken fra Tommy Hilfiger er nå på 25 prosent. Klokken har et selvlysende belegg som gir en opplysende effekt i mørket, og ser stilig ut på armen.

Du finner den her

4. Seiko Prospex Black Sumo Dykkeklokke - 24 prosent

Enkel og stilfull klokke fra Seiko. Denne er like fin til hverdags som til finere anledninger. Nå får du den til 8379, opprinnelig 10998 kroner.

Du finner den her

5. Gant Park Hill II Day Date - 61 prosent


Lekker klokke fra Gant i svart og rosegull. Du sparer 61 prosent på den nå, og den koster 1128 kroner.

Du finner den her

6. Casio Edifice - 61 prosent

Denne Casio-klokken kommer fra deres elegante serie "Casio Edifice", og innehar en rekke praktiske egenskaper, i tillegg til å se bra ut. Nå kun 1017 kroner, før 2627 kroner.

Sjekk den ut her

7. Seiko 5 Sports Style Automatic - 23 prosent


Denne flotte Seiko-klokken er en del av deres svært populære og klassiske automatiske klokker kalt Seiko 5 Sports-kolleksjon. Denne serien har eksistert i rundt 50 år, og er kjente for å være pålitelige og med utmerket ytelse. Før 3498, nå kun 2699 kroner.

Du finner den her

8. Paul Rich Signature Kings Jade - 49 prosent

Dette er en utrolig stilig og klassisk klokke du garantert får oppmerksomhet for å bære. Er det to ting du virkelig kan forvente fra det amerikanske Paul Rich er det godt design og høy kvalitet.

Du finner den her

9. Seiko SGG729P1 - 31 prosent


Denne klokken har en lekker midnatts-blå bakgrunnsfarge med sølv detaljer. Klokken er laget av titanium med safirglass. Du får den nå på 31 prosent, førprisen ligger på 2998 kroner. Nå koster den 2062 kroner.

Du finner den her

10. En gammel klassiker: Casio W-59-1V

Kanskje det hadde vært morsomt med en klokke som nå kan regnes som retro? Casio W-59-1V er uten tvil med på å bevise at gamle klassikere ikke er til å skimse av. Klokken er kjent for sin gode kvalitet og en levetid på hele 7 år.

Du får den nå på 35 prosent rabatt, kun 189 kroner.

Sjekk ut hele salget til Klokkegiganten her


Se også: Stort salg på sportsklokker hos Milrab

Følg Black Week live: