*Nettavisen.*

Knalltilbud på Aksel Lund Svindals miljøvennlige klesmerke

Reklame
 

Aksel Lund Svindal er en av grunnleggerne av klesmerket Greater Than A.

Den norske alpinlegenden har gjort stor suksess med Greater Than A. I helgen kan du sikre deg deler av kolleksjonen til en svært rimelig penge.

08.11.19 08:46

Da Aksel Lund Svindal var med på å grunnlegge klesmerket Greater Than A, ønsket han at kvaliteten på klærne skulle være så god at de kunne stå sterkt uavhengig av kjendisnavnet hans.

Resultatet er blitt et norsk merke der komfort, funksjonalitet, design og bærekraft står i fokus. Materialene er miljøvennlige, og målet er at alle stoffer skal være 100 prosent nedbrytbare.

Nettbutikken Milrab, som er en av forhandlerne av Greater Than A i Norge, har 40 prosent rabatt på hele varelageret av merket nå i helgen. Salget startet fredag morgen og varer til midnatt søndag.

Her er varene du får på salg nå:

Greater Than A Curve (bokser)

Curve-bokseren har et moderne snitt. Et middels midjesnitt og kort benlengde. Det ekstra myke, organiske bomullsstoffet og flatlock-sømmer sikrer en behagelig passform hele dagen. Linning i stretch for optimal passform og komfort.

Materiale: 95 % økologisk bomull, 5% resirkulert lycra. Se alle boksere på salg her!

Klikk på bildet for å forstørre.  


Les også: Stort salg på skijakker hos Anton Sport

Greater Than A Base (ullsokker)

Teknisk og varm sokk produsert i økologisk merinoull. Lett frottésåle for isolasjon og komfort. Ribbestrikket for økt luftsirkulasjon. Perfekt sokk til vintersport, jakt og fiske eller til hverdags. Se alle ullsokker på salg her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Greater Than A Base (T-skjorter)

Base Logo Tee har en normal passform og er laget av 100 % Long Staple økologisk bomull. Denne bomullen regnes som noe av den fineste og mykeste på markedet. Se alle T-skjorter på salg her!

Klikk på bildet for å forstørre.  

Se alle Greater Than A-varer på salg her!

Les også:
Stort salg på skijakker hos Anton Sport

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.