*Nettavisen.*

Knalltilbud på bager og utstyr fra Halite

Reklame
Det norske merket Halite er utviklet for ekspedisjoner og militære operasjoner, men er også blitt populært blant privatpersoner som er på jakt etter slitesterke og anvendlige bager og sekker.

Det norske merket Halite er utviklet for ekspedisjoner og militære operasjoner, men er også blitt populært blant privatpersoner som er på jakt etter slitesterke og anvendlige bager og sekker.

Nå er det salg på de superrobuste produktene som blant annet brukes av Forsvaret, helikopterpersonell og røykdykkere i Norge.

28.05.20 14:04

Grunnleggerne av det norske merket Halite er eks-militære med bakgrunn fra operasjoner i krevende terreng. De vet derfor hva som kreves av utstyret for at det skal tåle tøff belastning. Resultatet har blitt produktene fra Halite, som er av ekstremt god kvalitet.

Selv om baggene og de øvrige Halite-produktene primært er utviklet for ekspedisjoner og militære og maritime operasjoner, har den ekstremt gode kvaliteten og det tøffe designet gjort at også privatpersoner har fått øynene opp for Halite.

I Norge er det friluftsgiganten Milrab som har det største utvalget av Halite. Nå i slutten av mai har Milrab en stor kampanje på det norske merket der du får bagger og annet utstyr til svært hyggelige priser.

Se hele Halite-salget her!

Du bør også sjekke ut kampanjen Tactical Week der du finne en mengde militærrelaterte produkter på salg.

Her er noen av Halite-bestselgerne du får på tilbud hos Milrab nå:

Fenris Recon – 25-35 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. Fenris Recon – 25-35 % rabatt

Bagen har en stor åpning slik at du har enkel tilgang til utstyret ditt. Med EVA-skulderstropper er bagen behagelig å bære på ryggen, samtidig som flere håndtak gjør bagen enkel å manøvrere. Les mer og bestillher!

Kraken – 35 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. Kraken – 35 % rabatt

Halite Kraken er designet for å enkelt kunne transporteres enten i båt eller når du er på reise. Halite Kraken er laget av 840D HT TPU Nylon med vanntett dobbeltsidig belegg. Les mer og bestill her!

Tupilak – 35 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. Tupilak – 35 % rabatt

Halite Tupilak er en robust bag med rollup-lukkeløsning. Denne lukkeløsningen gir en stor åpning inn til hovedrommet, slik at du har enkel tilgang til utstyret ditt. Les mer ogbestill her!

Void – 25-40 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. Void – 25-40 % rabatt

Halite Void brukes i dag av Forsvaret, helikopterpersonell og røykdykkere i Norge. Bagen brukes også som dropbag, og spesielt utviklet for å tåle harde påkjenninger. Les mer og bestill her!

Weapon Case –25 % rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. Weapon Case –25 % rabatt

Halite Weapon Case er enn 100 % vanntett våpenveske. Vesken er en blanding mellom hardcase og polstret veske som gir god beskyttelse med skumdemping og hardere ramme. Les mer og bestill her!

Se ut hele Halite-salget her

Sjekk også ut kampanjen Tactical Week

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag