Gå til sidens hovedinnhold

Knalltilbud på bestselgeren Garmin fenix 5 Plus Sapphire

Milrab og Fjellsport har satt ned prisen på to ulike modeller av den superpopulære sportsklokken.

Garmin fenix 5-serien tok markedet med storm da den ble lansert, og i en større test av sportsklokker i Dinside fra 2019 ble serien hyllet som «soleklar testvinner».

Fenix 5 var Garmins toppmodell inntil fenix 6 ble sluppet på tampen av 2019, og nå er det mulig å tak i fenix 5-modellen x Plus Sapphire til suverene priser.

Knalltilbud på to ulike modeller

Både Milrab og Fjellsport satte ned prisen på sportsklokken i forbindelse med Singles Day 11. november, og begge nettbutikkene fortsetter med kampanjeprisen ut november så lenge lageret rekker.

5x Plus Sapphire kostet 8999 kroner da den ble lansert, og den fortsatt priset til 7000-8000 kroner i mange butikker. Hos Fjellsport koster sportsklokken nå kun 4599 kroner, mens Milrab selger en eksklusiv modell til 4999 kroner.

Versjonen som Milrab selger, kommer med bezel i DLC-titan. Det gjør klokka både lettere og mer ripebestandig enn den vanlige modellen.

Hos begge butikkene er det gratis frakt på klokka.

Slik er Garmin fenix 5x Plus Sapphire

Bestselgeren har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke:

*Smartfunksjoner og funksjoner for løp, topptur, styrketrening, fitness, sykkel, svømming, ski, topptur, golf, roing og flere andre idretter

*Garmin Pay (kontaktløs betalingsløsning)

*Støtte for Spotify og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Koble til trådløs lydenhet for å høre på musikk uten telefon på løpetur

*Active Europe fargekart med trendlinje-popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene

*Milrabs versjon av klokka har bezel i DLC-titan

Tilbakemeldingene fra kundene til Milrab og Fjellsport:
«Dette er ingen klokke som passer til dressjakka. Den passer heller ikke til v-neckgenseren fra Lacoste heller. Er du derimot ute etter et rått kraftverk spekket med finesser, er dette klokka du skal velge. Denne klokka tracker deg gjennom dagen med fortløpende pulsmålinger, automatisk justering av dagens mål, nedlastbare klokkefronter med konfigurerbare datafelt slik at du ser akkurat det du vil. Med denne kan du vinke farvel til PT'en, og ha en på håndleddet i stedet. Du kan når bankene får ordnet støtte også si hadet til pengboka, og betale med klokka. Genialt! Batteritiden er god, selv i fulltrack-modus. Rett og slett det råeste av det råeste som finns!»
Anonym, 07.06. 2019 (Milrab)

«Flott klokke, ikke for stor og leverer som forventet.»
Cale, 11.11. 2020 (Fjellsport)

«Har prøvd mange merker før denne, men er klasseforskjell. Mange fine apper å laste ned i tillegg til de som kommer ferdig installert. Har også en fenix 5, men angrer ikke på 5X plus-en. Garmin pay og spotify fungerer supert. Soleklart beste multisport- og smartklokke etter min mening.»
Anonym, 28.05.2019 (Milrab)

«Min andre Garmin fenix. Veldig fornøyd med batterikapasitet og skjermstørrelse. Veldig fornøyd med å ha Spotify inne på klokken. Har hatt Garmin-klokke siden 2015, og er veldig fornøyd med alt. Anbefaler Garmin om noen spør »
Line, 04.06.2019 (Milrab)

«Har tidligere hatt Polar-klokke. Skjønner ikke at jeg ikke har gått over til Garmin tidligere, det er en vanvittig stor forskjell i positiv retning. Dette er en klokke spekket med alt man trenger og litt mer. Kan på det varmeste anbefale denne klokken til alle og enhver!!!»
Anonym, 01.07.2019 (Milrab)

«Som alltid usedvanlig rask levering. Jeg har fra før en Fenix 3 men har lenge gått og «siklet» på denne. Førsteinntrykket etter 3 ukers bruk er meget bra og enda er det en hel del jeg må sette meg inn i. Et utrolig valg»
Tor F, 18.07.2019

«Oppsummeres ganske enkelt: utrolig»
Anonym, 19.08.2019 (Milrab)

Se hele det store utvalget av sportsklokker, taktiske klokker og smartklokker hos Milrab

Se hele det store utvalget av sportsklokker hos Fjellsport

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem