*Nettavisen.*

Knalltilbud på Garmin-favoritten fenix 5x Plus Sapphire

Reklame
fenix5

Nå kan du spare bra med penger på den bestselgende sportsklokken og en helt rå taktisk modell fra Garmin.

Garmin fenix 5-serien tok markedet med storm da den ble lansert, og i en større test av sportsklokker i Dinside fra 2019 ble serien hyllet som «soleklar testvinner».

Fenix 5 var Garmins toppmodell inntil fenix 6 ble sluppet på tampen av 2019, og nå er det mulig å tak i fenix 5-modellen x Plus Sapphire og den taktiske klokken Garmin tactix Charlie til svært hyggelige priser.

Kutter prisen kraftig

Klikk på bildet for å forstørre. fenix 5x Plus Sapphire

Med fenix 5x Plus Sapphire på håndleddet er det enkelt å høre på musikk mens du trener.

Sports- og friluftseksperten Milrab har nemlig tatt inn et parti med fenix 5x Plus Sapphire og Garmin tactix Charlie, og begge modellene selges til svært rabatterte priser så lenge lageret varer.

5x Plus Sapphire kostet 8999 kroner da den ble lansert, men Milrab selger den nå til 5058 kroner, noe som er landets laveste pris dersom man tar med at Milrab har gratis frakt på bestillinger over 800 kroner.

Her får du tak i Garmin-favoritten til Norges laveste pris

Taktisk triumf

Klikk på bildet for å forstørre. Garmin tactix Charlie har et avansert fargekart over hele Europa.

Garmin tactix Charlie har et avansert fargekart over hele Europa.

Garmin tactix Charlie er en robust GPS-klokke i helsvart titan som kombinerer feltklarkompatibilitet med smartfunksjoner for trening og utendørs navigering. Den har TopoActive-fargekart over Europa, pulsmåling på håndleddet, GPS-koordinater med dobbeltmodus og kompatibilitet med nattbriller.

Klokken kostet 8999 kroner ved lansering, og Milrab har kuttet prisen med 3000 kroner. 5999 kroner er den laveste prisen som noensinne er registret i Norge for Garmin tactix Charlie.

Les mer om den taktiske klokken og bestill her

Slik er Garmin fenix 5x Plus Sapphire

Denne bestselgeren har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke:

*Smartfunksjoner og funksjoner for løp, topptur, styrketrening, fitness, sykkel, svømming, ski, topptur, golf, roing og flere andre idretter

*Garmin Pay (kontaktløs betalingsløsning)

*Støtte for Spotify og musikkfunksjonalitet med opptil 500 sanger lagret direkte i klokken. Koble til trådløs lydenhet for å høre på musikk uten telefon på løpetur

*Active Europe fargekart med Trendlinje -popularitetsruting som hjelp til å finne og følge de beste rutene

Begrenset parti med klokker

Milrab har som sagt tatt inn et begrenset parti av fenix 5x Plus Sapphire og Garmin tactix Charlie, og erfaringene fra nettbutikkens tidligere salgsstunt på sportsklokker er at modellene rives vekk.

- Vi venter at disse klokkene kommer til å forsvinne ganske fort ettersom vi har kuttet prisen kraftig. Når dette partiet er tomt, kan vi ikke lenger selge klokkene til en så lav pris, sier marketing manager Marius Anthonisen i Milrab.

Se hele det store utvalget av sportsklokker hos Milrab

Les også: Garmin Tactix Delta - tidenes råeste sportsklokke

Tilbakemeldingene fra Milrabs kunder på Garmin fenix 5 Plus-modellene er overveldende:

«Dette er ingen klokke som passer til dressjakka. Den passer heller ikke til v-neckgenseren fra Lacoste heller. Er du derimot ute etter et rått kraftverk spekket med finesser, er dette klokka du skal velge. Denne klokka tracker deg gjennom dagen med fortløpende pulsmålinger, automatisk justering av dagens mål, nedlastbare klokkefronter med konfigurerbare datafelt slik at du ser akkurat det du vil. Med denne kan du vinke farvel til PT'en, og ha en på håndleddet i stedet. Du kan når bankene får ordnet støtte også si hadet til pengboka, og betale med klokka. Genialt! Batteritiden er god, selv i fulltrack-modus. Rett og slett det råeste av det råeste som finns!»
Anonym, 07.06. 2019

«Har prøvd mange merker før denne, men er klasseforskjell. Mange fine apper å laste ned i tillegg til de som kommer ferdig installert. Har også en fenix 5, men angrer ikke på 5X plus-en. Garmin pay og spotify fungerer supert. Soleklart beste multisport- og smartklokke etter min mening.»
Anonym, 28.05.2019

«Min andre Garmin fenix. Veldig fornøyd med batterikapasitet og skjermstørrelse. Veldig fornøyd med å ha Spotify inne på klokken. Har hatt Garmin-klokke siden 2015, og er veldig fornøyd med alt. Anbefaler Garmin om noen spør »
Line, 04.06.2019

«Har tidligere hatt Polar-klokke. Skjønner ikke at jeg ikke har gått over til Garmin tidligere, det er en vanvittig stor forskjell i positiv retning. Dette er en klokke spekket med alt man trenger og litt mer. Kan på det varmeste anbefale denne klokken til alle og enhver!!!»
Anonym, 01.07.2019

«Som alltid usedvanlig rask levering. Jeg har fra før en Fenix 3 men har lenge gått og «siklet» på denne. Førsteinntrykket etter 3 ukers bruk er meget bra og enda er det en hel del jeg må sette meg inn i. Et utrolig valg»
Tor F, 18.07.2019

«Oppsummeres ganske enkelt: utrolig»
Anonym, 19.08.2019

«Hei, takker Milrab for lynrask og bra service jeg bestilte en Garmin fenix 5x pluss en dag ca kl 1130 og kl 1030 neste dag lå den og ventet på posten. Raskere behandling enn det er umulig»
Kenneth Fiskvik, 27.08.2019

«Fantastisk klokke Utrolig raskt ekspedert av Milrab»
Erik Ø Olsen, 04.09.2019

Se hele det store utvalget av sportsklokker, taktiskeklokker og smartklokker hos Milrab

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.