*Nettavisen.*

Knalltilbud på høstens turklær

Reklame
 

Nå kan du sikre deg jakker, støvler, fleece, luer og mye mer til svært hyggelige priser.

30.09.19 15:40

Den norske nettbutikken Milrab.no er kjent for sitt store utvalg og gode priser på sterke merker innen sport og friluft.

Akkurat nå har Milrab en stor tilbudskampanje på høstvarer der du kan få klær, støvler og utstyr til sterkt reduserte priser.

Salget varer frem til og med søndag 6. oktober.

Vi har plukket ut ti røverkjøp du gjør hos Milrab nå.

(Gå direkte til salget her!)

1. Crispi Kongsvoll Evo (Mann/Dame)
Dette er en høy jaktstøvel som er utviklet med fokus på lav vekt, og samtidig ivareta en robusthet som egner seg for krevende turer. Støvelen er svært ettertraktet hos både jegere og aktive turgåere.

2. Crispi Hunter Evo
Crispi Hunter Evo er en meget robust tur- og jaktsko i lær med GORE TEX ® membran som sikrer en vanntett støvel med optimale pusteegenskaper.


3. Alfa Orre A/P/S GTX

En lett, halvhøy fjellstøvel som gir ekstra ankelstøtte for bruk i fjell og lavland. Sålen er spesialtilpasset nordiske forhold og sikrer stabilitet i de mest utfordrende terreng, med et godt grep på fuktig underlag.


4. Tufte Wear Wool Fleece

Et utmerket mellomlag for kalde vinterdager – bare kast på en vindtett jakke, så er du i gang! Inneholder 100 % superfin merinoull. Ikke noe mikroplast, og helt miljøvennlig plagg.


5. Northern PlaygroundLongsleeve Organic

Dette er en langermet trøye i 100 % merinoull med treknapper. Se bra ut til fjells eller til kvelds. Italiensk ull og portugisisk oliventre knapper.


6. Brynje lue
Brynje Arctic Double-serien består av et innovativt to-lagsplagg med polycolon nettingfôr innerst mot kroppen og komfortabel merinoull på utsiden. Denne luen holder deg varm, selv i -30°C.

7. Alfa Jerv A/P/S GTX
Alfas kraftigste jaktstøvel med ekstra høyt skaft. Hanskeskinn innvendig i hele skaftet gir en fantastisk følelse. Overdel i fullnarvet lær og forsterkning rundt hele støvelen.

8. Under Armour Tac Superfleece
Denne Tac Superfleecen fra Under Armour er laget med UA stormteknologi som gjør fleecen vannavvisende. Jakken varmer godt, samtidig som den puster.

9. Mammut Kento HS Hooded - Men
Kento HS Hooded jakken er spesielt tilpasset skiftene vær i fjellet. Skalljakken er både pustende og vanntett, samt har lett vekt og er derfor enkel å pakke med seg i sekken.


10. Carinthia G-Loft Ultra Shirt
G-Loft Ultra Shirt er en allsidig jakke som kan brukes enten som innerlag eller ytterlag. Kombinasjonen av G-Loft-materialer og Techno-Strech gjør denne jakken allsidig under kalde årstider.


Se alle produkter på salg hos Milrab her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.