Kun denne uken: Få ekstra rabattkode på salget hos glassoginterior.no

Reklame

Det gjelder å gjøre kupp på utemøbler nå. Spar tusenlapper på salget med en ekstra rabattkode på 10 prosent.

23.05.19 12:05

Sommer er synonymt med hagefester, lange sommerkvelder på terrassen og grilling. Gjør årstiden enda koseligere med praktiske utendørsvarer som skaper stemning og hygge.

Klikk her for å komme til kategorien utendørs.

Nå kan du gjøre et skikkelig kupp på alt av hagemøbler, grill og utendørsinteriør hos glassoginterior.no!

Bruk koden "utendørs" i kassa og få 10 prosent rabatt fratrekkes - dette gjelder også salgsvarer. Rabattkoden gjelder ut uken.

Her er syv populære varer du kan gjøre kupp på nå:

Utegrill/peis fra Morsø Forno

Lag Pizza, Lammelår eller røyk din egen fisk i de flotte maltovnene fra Morsø. Se også gassgrillene og alt utstyret som kan benyttes til matlaging.

Hagemøbler fra Skagerak

Produktene fra Skagerak er for det meste bestillingsvarer, men normalt har Skagerak de på sitt lager og leveringen da er normalt ca 2 uker.

Utemøbler fra Fermob

Fermob er utemøbler laget til å vare. Se de lekene fargene og flotte løsningene. Utelampene lager en perfekt stemning for utemiljøet.

Grillserie fra Everdure

Kjenner du til den kjente kokken Heston Blumenthal, han har utviklet en grillserie som heter Everdure. Her finner du store avanserte modeller, men også griller som er laget for de som vil «ta den med».

Kunstige planter fra Mr.Plant

Mr. Plant produserer kunstige trær, blomster og planter. Rei på ferie og vit at du slipper og vanne.

Grill-og utendørsmatlaging fra Big Green Egg

Big Green Egg utmerker seg som det mest allsidige grill- og utendørsmatlagingsproduktet på markedet, med flere muligheter enn alle andre standardkomfyrer til sammen.

Pledd fra Klippan

Når temperaturen senker seg på sommerkvelden er det alltid deilig med et godt pledd. Klippan produserer flotte pledd til en fornuftig pris.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.