Gå til sidens hovedinnhold

Laksefiske i norske lakseelver - boken du trenger

Er det en bok som alle som fisker laks vil elske så er det denne.

Det å fiske laks er kanskje en av de mest spennende måtene å fiske på. Laksen hverken spiser eller jakter etter mat når den er i elven. Likevel biter den av og til på en flue, spinner, sluk eller annet redskap. Laksen er et mysterium. Jo mer vi studerer den, jo mer fascinerende blir den.

I boken «Effektiv Laksefiske» har forfatteren laget den mest omfattende boken om norsk laksefiske i norske elver som finnes med mer enn 250 bilder og illustrasjoner.

Her finner du boken

Da vi spurte en virkelig god fisker om hvorfor denne boka er verdt å eie var dette svaret:

Om det hadde vært sannhet i at fiske bare handler om flaks ville denne boka vært helt overflødig. På en konsis, saklig og praktisk måte gir nemlig «Effektiv Laksefiske» den innsikten og metodikken suksessfylt fiske er avhengig av. Det er nemlig ikke flaks som er grunnen av de flinkeste fiskerne alltid får mest fisk.

Fisking er alltid utfordrende, variert, eksperimentelt og uforutsigbart. Med boken «Effektivt Laksefiske» er du et lite stykke nærmere suksess med elvas konge, men husk: det er en grunn til at det fortsatt kalles fisking! Skitt fiske!

En perfekt gave til deg som fisker, eller til den som fisker.

Her finner du boken