*Nettavisen.*

Lookfantastic Beauty Box: Den perfekte gaven til deg selv

Reklame

Få de aller beste skjønnhetsproduktene rett i postkassen til en billig penge.

08.10.19 11:58

Er du glad i å ta vare på deg selv og har en interesse for å teste ut de hotteste skjønnhetsmerkene på markedet? For at du skal slippe å stikke innom en skjønnhetsbutikk og spørre ansatte om de beste produktene innen sminke, hår-og hudpleie, gjør lookfantastic jobben enklere for deg.

Vi har kjøpt og bestilt abonnementspakken Beauty Box fra lookfantastic. Se vår unboxing-video ovenfor!

Den velger ut de mest populære produktene som er verdt å prøve til en billig penge. Perfekt for de som ønsker seg de beste produktene på budsjett.

Sjekk ut lookfantastic Beauty Box her.

Lookfantastic Beautybox gir deg månedlige skjønnhetsprodukter rett i postkassen! Du får altså 6 kvalitetsrike produkter i måneden til en billig penge. Av merker kan vi nevne Giorgio Armani, MAC, Rituals, Yves Saint Laurent, Ordinary og Korres.

Bli abonnent her.

Helt fantastisk abonnement. Alle eskene jeg har fått til nå har vært veldig bra! Har hatt bruk for og likt de aller fleste produktene til nå. I tillegg er eskene såååå fine. - En kundeanmeldelse fra lookfantastic.com.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det er gratis frakt, automatisk fornyelse og månedlige regninger. Du velger selv om du til teste ut i én måned, tre måneder, seks måneder eller tolv måneder.

Du får også den seneste utgaven av ELLE Magazine sammen med lookfantastic Beauty Magazine, fylt med tips og de seneste skjønnhetstrendene for sesongen.

Test ut lookfantastic her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.