Gå til sidens hovedinnhold

Løpesko 2021 – få oversikt over nyhetene

De store leverandørene av løpesko og joggesko har lansert flere spennende modeller for 2021.

Trenger du nye mengdetreningssko eller konkurransemodeller? Vi har sjekket ut de siste nyhetene fra ulike leverandører av løpesko.

Artikkelen oppdateres jevnlig med nye modeller.

Les også: Nå får du endelig tak i verdens raskeste løpesko

Hoka One One

Hoka Carbon X 2

Denne modellen er en videreføring av den suksessrike langdistanseskoen Carbon X, som går for å være Hokas raskeste modell. Det er vanskelig å lage en sko som er lett, responsiv og rask, samtidig som den er beskyttende mot underlaget og gir deg en komfortabel opplevelse. Med Carbon X har Hoka klart dette. Carbon X 2 har fått en oppgradert passform og overdel, som gjør at den sitter enda bedre på foten, og er enda mer slitesterk. Sammen med det nye gummibelagte skummet gjør det gjør at skoen er bedre til både konkurranser og trening enn forgjengeren.

Les mer og bestill hos Anton Sport. Damemodellen finner du her. Kan også fås kjøpt hos Sportsdeal.

Se stort utvalg av Hoka One One

Hoka Rincon 2

Rincon er konkurransemodellen til velkjente Clifton. Da skjønner du at det virkelig går unna når du tar på deg denne lettvekteren! Den siste modellen har blant annet fått en bedre og mer pustende overdel. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

Se stort utvalg av Hoka One One

Hoka Arahi 5 Wide

En stabil og myk sko som er designet for mengdetrening og restitusjon. Versjon 5 er oppgradert med en ny oglettere laserskåret meshoverdel som låser foten enda bedre fast, samt en hæl som gjør skoen enkel å ta på. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

Se stort utvalg av Hoka One One

Hoka Challenger ATR 6 GTX

Dett er en godt dempet terrengsko for løping og raske turer i skog og mark, eller som en lett tursko. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

Se stort utvalg av terrengløpesko fra Hoka

Hoka X Cotopaxi Torrent 2

En lett trailracer med god løpsfølelse som fungerer like bra på grus som på sti. I denne versjonen av Torrent 2 har Hoka samarbeidet med Cotopaxi for å lage en terrengsko i friske farger. Skoen kommer med to sett med lisser, gule og rosa. Les mer og bestill her.

Se stort utvalg av terrengløpesko fra Hoka

Nike

Nike Run Flyknit 2

Den nye mengdeskoen fra Nike ble en umiddelbar suksess etter lanseringen i 2020. React Run Flyknit-serien er designet for å redusere skader og holde deg gående mil etter mil. 2021-modellen Flyknit 2 gir bedre støtte og pusteevne enn forgjengeren. Overdelen er sterk og slitesterk, og holder foten enda bedre på plass, spesielt gjennom mellomfoten. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

Nike Air Zoom Pegasus 37

Den siste versjonen av denne ikoniske treningsskoen har en helt ny dempeenhet ved forfoten og skummateriale for maksimal respons. Resultatet er en slitesterk og lett treningssko som er designet for daglig løping. Les mer og bestill her. Se damemodellene her.

Nike Air Zoom Vomero 15

Dette er skoen for deg som vil ha en slitesterk sko med godt grep og god demping. Den 15. versjonen har fått ny yttersåle og bedre demping. Les mer og bestill her. Se damemodeller her.

Nike Vaporfly Next%

Vi tar med denne modellen også selv om den ikke er fra 2021. Årsak? Verdens raskeste løpesko var nesten umulig å oppdrive i fjor, men i skrivende stund har Nikes offisielle nettbutikk ok med størrelser på lager. Løp og kjøp før sensasjonsskoene blir utsolgt igjen!

Nike Wildhorse 7

Dette er en robust terrengsko som ble lansert i februar. Overdelen gir slitesterk ventilasjon og støtte der du trenger det. Mellomsålen med skumdemping gir respons på hver kilometer, og knottene på yttersålen er laget av ekstra slitesterk gummi som gir godt grep i oppover- og nedoverbakker. Les mer og bestill her.

Adidas

Adidas Ultraboost 21

For mange løpere er Ultraboost førstevalget når de skal velge sko til mengdetrening. Ettersom det er mengdetreningssko man bruker mest som løper, må disse holde lenge, ha god passform og like god demping. Sjekk de ulike fargene her.

Ultraboost 5.0 DNA

Denne nye Ultraboost-modellen er laget i resirkulerte materialer og er mer egnet som sneakers enn løpesko. Se alle farger og bestill her.

New Balance
New Balance Fresh Foam 1080V11

Den siste modellen i denne populære serien har suveren støtdemping, noe som gjør skoen til et godt valg for daglig trening. Overdelen er laget i et materiale som er mer pustende enn forgjengeren. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

New Balance Evoride 2

Dette er en nøytral sko som både passer til tempoøkter og lange turer. Evoride gir deg en behagelig og lett følelse når du løper. Les mer og bestill her.

Asics

Adics Gel-Nimbus 23

Denne ikoniske Asics-modellen er en favoritt blant mange kvinner. 23-utgaven leverer myk demping og et responsivt skritt, og har en mykere Gel-teknologi i hælen for å gi super støtdemping. Dette reduserer belastningen på føttene, samtidig som den avanserte teknologien i mellomsålen gir god komfort. Les mer og bestill her.

Asics GT-2000 9

GT-2000 9 gir super komfort og god stabilitet mil etter mil. En sikker vinner som mengdetreningssko. Les mer og bestill her.

Saucony
Saucony Triumph 18

En komfortabel og godt dempet mengdetreningssko for hardt underlag (asfalt og grus). Triumph 18 har fått en ny og mykere yttersåle enn forgjengeren, og overdelen er sømløs og elastisk, med en godt polstret hælkappe. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

Reebok

Reebok Nano X1

Denne splitter nye modellen er en svært anvendelig sko som kan brukes både til løping og ulike treningsaktiviteter. Les mer og bestill her.

On

On Ultracloud

Denne modellen, som ble lansert i mars, er en ny terrengsko ment for langdistanse. Skoen har godt grep og er myk og behagelig. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

The North Face
The North Face Flight Vectiv

Denne nye og spennende terrengskoen har en 3D-karbonfiberplate under foten, noe som gir deg bedre

fremdrift. En lett og avansert modell som du absolutt bør sjekke ut dersom du trenger nye terrengsko. Beregn en halv størrelse mindre enn det du pleier å bruke. Les mer og bestill her. Damemodellen finner du her.

Aktuelle butikker for løpesko:
Anton Sport (stort utvalg av Nike og Hoka)
Nike (offisiell butikk)
Adidas (offisiell butikk)
Reebok (offisiell butikk)
Get Inspired (løpesko til dame)
Milslukern (Hoka, Saucony m.m.)
Milrab (terrengløpesko)
Sportsnett (terrengløpesko)
X-Life (Adidas, Reebok, Under Armour, Puma, Arkk Copenhagen)
Sportsdeal (Asics, Hoka, Asics, On Cloud)
Unisportstore (Nike, Adidas)
Miinto (mange merker)