Mann deg opp med disse veskene på jobben

Reklame
Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Hvis du tror vesker kun er for kvinner kan du tro om igjen, se vår oversikt over maskuline vesker du kan bruke på arbeidsplassen.

08.07.19 15:13

Vesker er et selvfølgelig inventar i alle kvinners garderobe, men de siste tiårene har de for mannen utviklet seg fra å kun være den klassiske stresskofferten til mange flere alternativer og merker. Joey i Friends sa i en episode "It's odd how a womans purse looks so good on me, a man", og selv om han da møtte motstand fra vennene sine i serien, er vi i dag 100% enig.

I motsetning til en mann uten veske, kan vi anta at mannen som bærer på noe har steder å være og folk å møte. Mannevesken gir uttrykk for at du er en mann av betydning.

Det kan være vanskelig å skille en kjedelig stresskoffert fra en du kan imponere med. Her har du en oversikt over veskene du kan ta med deg på jobb.

Mange av veskene kan bli kjøpt på salg Care of Carl eller Høyer.

Dokumentveske fra Oscar Jacobsen

Denne vesken i skinn er enkel og passer til alle antrekk. Her får du plass til PC og dokumenter, med flere rom og lomme på fremsiden. Vesken kan også henge over skuldrene for et mer avslappet uttrykk. Fåes kjøpt her.

Totebag fra Royal Republiq

Denne vesken rommer like mye som den klassiske stressvesken, men det nye formatet gir nytt liv i hverdagsuniformen. Vesken er laget av 100% skinn og kan også bæres under skulderen.

Totebag fra Swims

Denne vesken har et mer sporty preg over seg, og kan brukes i like stor grad til jobb og på helgetur eller trening. Har du en jobb der du går i dress hver dag vil denne vesken være perfekt, å leke med en sporty og elegant stil vil gi inntrykk av at du virkelig har peiling. Kjøp den her!

Klassisk beige stressveske fra Baron

Dette klassiske formatet gir mulighet til å variere med farge og tekstur. Denne vesken er kanskje for deg som er litt mer avslappet i stilen, og vil vise at du er mann nok til å følge med på det som er i vinden. Klikk her for å se vesken.

Skulderveske fra Verdal

Å gå med lommene fulle til jobb gir bare inntrykk av at du er dårlig på å kaste kvitteringer. Denne vesken er til deg som ikke trenger å ha med all verdens på jobb. Denne skinnvesken passer til alle stiler, og du kan finne den i flere farger her.

Klikk her for å se hele salget til nettbutikken Care of Carl!

Sjekk også ut salget på vesker til menn på Høyer her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.