*Nettavisen.*

Massasjepistol: Vålerenga-yndlingens hemmelige våpen

Reklame
VIFs Osame Sahroui er en av Eliteseriens store kometer denne sesongen.

VIFs Osame Sahraoui er en av Eliteseriens store kometer denne sesongen.

- Massasjepistolen hjelper meg med økt blodsirkulasjon og gjør det mulig for meg å behandle vonde bein, forteller Vålerengas unge midtbanespiller Osame Sahraoui.

13.08.20 14:36

Såkalte massasjepistoler som brukes til vibrasjonsmassasje, er det seneste innen massasje. Apparatene er blant annet utviklet for å lindre slitne muskler og redusere melkesyre i musklene og brukes derfor både av idrettsutøvere, mosjonister og fysioterapeuter i behandling av pasienter.

Modellen PerformanceGun er godt kjent i det norske idrettsmiljøet og brukes blant annet av eliteserieklubbene Stabæk og Vålerenga.

- Hjelper meg ekstremt

Vålerengas stjerneskudd Osame Sahraoui (19) er en av flere eliteseriespillere som bruker massasjepistolen fast i forbindelse med restitusjon og skadeforebyggende arbeid.

- PerformanceGun hjelper meg ekstremt mye med å restituere så jeg kan fortsette å prestere på fotballbanen. Den hjelper meg med økt blodsirkulasjon og gjør det mulig for meg å behandle vonde bein, spesielt nå som det er mye treninger og kampene kommer tett i tett, forteller Sahraoui.

- Jeg er glad i løkkefotball og trenger friske og raske bein for å drible og leke meg. Samtidig sparer jeg mye tid når jeg kan gi meg selv massasje eller en i familien kan hjelpe meg med det, fortsetter han.

Her får du 1000 kroner i avslag på PerformanceGun

Brukes av kiropraktorer

En rekke personlige trenere og fitnessbloggere sverger også til PerformanceGun, og massasjepistolen brukes i tillegg i behandling hos den landsdekkende kiropraktorkjeden Eureka.

Stabæks kiropraktor Axel Hilland, som også jobber som kiropraktor under det årlige arrangementet X Games, har følgende å si om PerformanceGun:

- Den mest stillegående og beste massasjepistolen jeg har brukt. Enheten brukes på klinikken og av vårt behandlerteam på X Games for behandling av de norske utøverne.

Klikk på bildet for å forstørre. Osame Sahroui

Osame Sahraoui viser hvordan han bruker massasjepistolen for å få pigge bein etter sugende kamper.

Her får du 1000 kroner i avslag på PerformanceGun

Kåret til den beste massasjepistolen

I en test av seks massasjepistoler hos GetFitness fra 2020 gikk PerformanceGun til topps med 5 av 5 mulige stjerner.

PreformanceGun er en håndholdt, batteridrevet, profesjonell terapienhet som gir dyp massasje for å redusere muskel- og scenesmerter, øke mobilitet og forbedre prestasjoner. Den er designet for både profesjonelt og personlig bruk - for både unge Mathiog eldre.

Massasjepistolen brukes i tillegg i behandling hos den landsdekkende kiropraktorkjeden Eureka.

Her får du 1000 kroner i avslag på PerformanceGun

- En fantastisk massasjepistol

Her er noen tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt PerformanceGun:

Fantastisk massasjepistol - elegant design og bra ytelse. Har en black edition som brukes hjemme, og en vanlig blå/svart PerformanceGun som bruker på treningsfeltet.
Mathias

Forstår godt at PerformanceGun er best i test! Jeg gir den terningkast 6!
Jan Hole

Super å bruke mot vonde legger! Effektiv og kraftig. Kommer i et fint case.
Nicolai Moi

Stor etterspørsel etter PerformanceGun

I Norge er det nettbutikken MyStuff som fører PerformanceGun. Massasjepistolen er en av nettbutikkens absolutte bestselgere, og forrige parti ble revet vekk fra lageret på rekordtid.

Neste parti kom inn i begynnelsen av august, og det lønner seg å slå til raskt for å være sikker på å skaffe deg et eksemplar fra denne leveransen.

Her får du 1000 kroner i avslag på PerformanceGun

To andre massasjepistoler du bør vudere:

Hypervolt er trolig den mest solgte massasjepistolen i Norge. Produktene har blitt brukt av stjerner som Kobe Bryant og LeBron James, og av hverdagsmosjonister som ønsker å lindre muskelsmerter og betennelser.

Den oppgraderte versjonen Hypervolt Plus lar deg massere ulike muskelgrupper enkelt. Det lette massasjetilbehøret leveres med fem utskiftbare massasjehoder. Disse gjør at du kan massere deg selv på flere forskjellige måter. Plus har tre nivåer med opptil 3200 støt i minuttet.

Les mer om Hypervolt Plus og bestill her

Klikk på bildet for å forstørre. Zenkuru Massage Gun

Zenkuru Massage Gun.

Zenkuru Massage Gun - billig modell

Zenkuru Massage Gun er et billigere alternativ enn PerformanceGun og Hypervolt Plus. Massasjeapparatet har tre forskjellige vibrasjonsnivåer og kommer til på de triggerpunktene som virkelig trenger oppmerksomhet.

Les mer om Zenkuru Massage Gun og bestill her

Her får du 1000 kroner i avslag på PerformanceGun

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.