*Nettavisen.*

Massasjepistolen som brukes av eliteseriespillere

Reklame
PerformanceGun er kåret til den beste massasjepistolen i det norske markedet og brukes blant annet av eliteserieklubben Stabæk.

PerformanceGun er kåret til den beste massasjepistolen i det norske markedet og brukes blant annet av eliteserieklubben Stabæk.

Vibrasjonsmassasje brukes av fysioterapeuter og kiropraktporer for å lindre stivhet og fremme blodsirkulasjon hos både idrettsutøvere og vanlige pasienter.

23.07.20 14:56

Såkalte massasjepistoler som brukes til vibrasjonsmassasje, er det seneste innen massasje. Apparatene er blant annet utviklet for å lindre slitne muskler og redusere melkesyre i musklene og brukes derfor både av idrettsutøvere og fysioterapeuter i behandling av pasienter.

De siste par årene har det kommet flere merker og modeller på det norske markedet, og et er ikke lett å velge hvilken man skal velge.

Kåret til den beste massasjepistolen

I en test av seks massasjepistoler hos GetFitness fra 2020 gikk PerformanceGun til topps med 5 av 5 mulige stjerner.

PreformanceGun er en håndholdt, batteridrevet, profesjonell terapienhet som gir dyp massasje for å redusere muskel- og scenesmerter, øke mobilitet og forbedre prestasjoner. Den er designet for både profesjonelt og personlig bruk - for både unge Mathiog eldre.

Her får du 1000 kroner i avslag på PerformanceGun

PerformanceGun er godt kjent i det norske idrettsmiljøet og brukes blant annet av eliteserieklubben Stabæk og spillere fra flere andre toppklubber. En rekke personlige trenere og fitnessbloggere sverger også til PerformanceGun.

Massasjepistolen brukes i tillegg i behandling hos den landsdekkende kiropraktorkjeden Eureka.

- En fantastisk massasjepistol

Stabæks kiropraktor Axel Hilland, som også jobber som kiropraktor under det årlige arrangementet X Games, har følgende å si om PerformanceGun:

- Den mest stillegående og beste massasjepistolen jeg har brukt. Enheten brukes på klinikken og av vårt behandlerteam på X Games for behandling av de norske utøverne.

Her er noen tilbakemeldinger fra kunder som har kjøpt PerformanceGun:

Fantastisk massasjepistol - elegant design og bra ytelse. Har en black edition som brukes hjemme, og en vanlig blå/svart PerformanceGun som bruker på treningsfeltet.
Mathias

Forstår godt at PerformanceGun er best i test! Jeg gir den terningkast 6!
Jan Hole

Super å bruke mot vonde legger! Effektiv og kraftig. Kommer i et fint case.
Nicolai Moi

Stor etterspørsel etter PerformanceGun

I Norge er det nettbutikken MyStuff som fører PerformanceGun. Massasjepistolen er en av nettbutikkens absolutte bestselgere, og forrige parti (10. juli) ble revet vekk fra lageret på rekordtid.

Neste parti kommer inn 5. august, og det lønner seg å slå til raskt for å være sikker på å skaffe deg et eksemplar fra denne leveransen.

Her får du 1000 kroner i avslag på PerformanceGun

Klikk på bildet for å forstørre. Massasjepistol er en naturlig del av treningsutstyret til mange idrettsutøvere, fysioterapeuter og kiropraktorer.

Massasjepistol er en naturlig del av treningsutstyret til mange idrettsutøvere, fysioterapeuter og kiropraktorer.

To andre massasjepistoler du bør vudere:

Hypervolt er trolig den mest solgte massasjepistolen i Norge. Produktene har blitt brukt av stjerner som Kobe Bryant og LeBron James, og av hverdagsmosjonister som ønsker å lindre muskelsmerter og betennelser.

Den oppgraderte versjonen Hypervolt Plus lar deg massere ulike muskelgrupper enkelt. Det lette massasjetilbehøret leveres med fem utskiftbare massasjehoder. Disse gjør at du kan massere deg selv på flere forskjellige måter. Plus har tre nivåer med opptil 3200 støt i minuttet.

Les mer om Hypervolt Plus og bestill her

Klikk på bildet for å forstørre. Zenkuru Massage Gun

Zenkuru Massage Gun.

Zenkuru Massage Gun er et billigere alternativ enn PerformanceGun og Hypervolt Plus. Massasjeapparatet har tre forskjellige vibrasjonsnivåer og kommer til på de triggerpunktene som virkelig trenger oppmerksomhet.

Les mer om Zenkuru Massage Gun og bestill her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.