Gå til sidens hovedinnhold

Milrab og Fjellsport har tilbud på julegaver innen sport og friluft

Nå har du en gyllen mulighet til å handle julegaver til flotte priser.

Kjenner du noen som blir glade for å få turklær, turutstyr, sportsklokker, sportsbriller og andre varer innen sport og friluft til jul? Da bør du sjekke ut julegavetilbudene hos de populære nettbutikkene Fjellsport og Milrab.

Begge har satt ned prisene på en stor mengde produkter som passer perfekt som julegaver. Du finner Fjellsports salg her, mens Milrabs julegavetips for menn er her, og for kvinner her.

Dette er noen av de knallgode kjøpene du gjør hos Milrab og Fjellsport:

68 % rabatt på votter og vinterhansker fra Twentyfour

Dette er en god og varm vintervott med Primaloft-vattering og 4-veis stretch. Den er vann- og vindtett. En super julegave til en fantastisk pris.

Her får du vottene i sort farge, og her finner du en tilsvarende vinterhanske som er satt ned like mye i pris.

Lavest pris på skibrille fra Oakley

Oakley Flight Deck er en stor “rammeløs” skibrille som gir et fantastisk synsfelt i alle retninger. Dette er den perfekte skibrille for alle som kjører aggressivt og trenger maksimal utsikt. Du får den billigst i Norge hos Milrab nå.

Skibukse fra Twentyfour satt ned med 64 %

En retro-vintage skibukse fra Twentyfour med flatterende passform som gir fantastisk bevegelsesfrihet i bakken, på afterski eller i byen. Sjekk den supre prisen her. En versjon i sort er også satt ned like mye.

Tre sokker i 50 % babussokker fra Urberg til 99 kroner

Dette er en komfortabel sokk med god temperaturregulering. Kan brukes hele året. En pakke med tre sokker er satt ned med 50 prosent.

Lavest pris på sykkelbrille fra Oakley

Oakley Jawbreaker regnes som en av verdens beste sykkelbriller. Den har utvidet synsfeltet i den øvre regionen for å optimalisere den for sykling. Den har Switchlock-teknologi for enkelt glassbytte og passform for utmerket hjelmkompatibilitet. Du får den billigst hos Fjellsport nå.

Treningstights fra Swix satt ned med 58 %

Velkjente O2 tights er løpernes favoritt til trening. Utrolig myk og behagelig å ha på. O2 Vistech er designet for økt synlighet hvis man løper ute i mørket. Sjekk den fantastiske prisen her.

ALFA M/77Perform - 24 %

Alfa M/77 Perform er Forsvarets egen støvel og er designet for å tåle mye bruk, samt tøft terreng. Den er perfekt for lange turer i fjell og skog, som jakt eller lengre utflukter. Dette er en støvel som blir bedre og bedre jo mer du bruker den.

Her får du den hos Milrab.

GARMIN tactix Charlie -33%

Eksklusive GARMIN tactix har alt du trenger av funksjoner hos en sportsklokke. Denne robuste GPS-klokken i helsvart titan kombinerer feltklarkompatibilitet med smartfunksjoner for trening og utendørs navigering. Den har TopoActive-fargekart over Europa, pulsmåling på håndleddet.. Nå er klokka satt ned med hele 33 prosent, noe som gjør at prisen havner på under 6000 kroner.

Se flere sportsklokker til reduserte priser hos Milrab

Sekk fra Gregory satt ned med 61 %

Denne ryggsekken er en moderne utgave av en klassisk alpinsekk, og med noen små endringer har den blitt en super helgetursekk med laptopsleeve og ekstra organiseringsmuligheter innvendig. I bunnen av sekken kan sovepose eller skitne treningssko oppbevares i en separat lomme. Sjekk tilbudsprisen her.

Halv pris på termos fra Stanley

Dette er en robust og stilig termos fra Stanley som passer godt som julegave. Go Ceramivac 0,5L holder væsken varm i 6 timer eller kald i 8 timer. Sjekk den fine prisen her.

Gå direkte til Fjellsports julegavesalg her
Se julegavetipsene hos Milrab her

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem