*Nettavisen.*

Milrab tømmer lageret for sommervarer

Reklame
Woman hiking near Preikstolen and looking at Lysefjorden Young Caucasian woman hiking near Preikstolen and looking at Lysefjorden, Norway

Sjekk hvilke knallgode kjøp du gjør friluft og fritid nå.

11.09.20 19:23

Sommersesongen er på hell, og nettbutikkene er i ferd med å kvitte seg med restlagrene med sommerprodukter for å gjøre plass til nye modeller og høst- og vinterprodukter.

Friluftsgiganten Milrab er i gang med et lagertømmingsalg der du får svært fine priser på blant annet Alfa-støvler, bagger fra Halite, solbriller fra Oakley og Frank Walton og soverposer fra Rab Ascent.

Gå direkte til salget her

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på salget:

Alfa Varde – spar 1200 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. AlfaVarde – spar 1200 kroner

En lett terrengsko med tett passform. Det vedlikeholdsfrie yttermaterialet AlfaAir trenger ikke annet vedlikehold enn kun å skylles av. Kombinert med GORE-TEX Surround System, som puster 360° rundt foten, er disse skoene svært pustende og vanntette for høy komfort hele dagen.

Grunnet dette pustende systemet hvor vann kan penetrere luftekanalene vil man ved aktivitet i vått terreng kunne oppleve en kald følelse, da vann omslutter foten. Takket være GORE-TEX membranen blir man allikevel ikke fuktig på føttene. Den lette EVA mellomsålen er støtdempende, og yttersålen Vibram Grip A/P/S er myk uten at det går på kompromiss med grep og torsjonsstabilitet i tørt og vått terreng.

Her finner du herremodellen på tilbud
Her finner du damemodellen på tilbud

AKU Trekker PRO GTX - Spar 720 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. sko

Skoen som passer perfekt for dagsturer med middels vanskelighetsgrad i et variert terreng.

Trekker PRO GTX er inspirert av den populære Tengu Lite-modellen. Skoen har høy kvalitet, spesielt i form av høy komfort og stabilitet. Sålen har den eksklusive AKU Elica Natural Stride System-teknologien som forbedrer den biodynamiske ytelsen. Du sparer nå 720 kroner på skoen.

Du finner den her

Lundhags Makke Shorts - 750 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Oransj shorts

Dette er en fleksibel og funksjonell shorts laget av en optimalisert stoffbehandling. Den har en tett passform med integrert stretch for maksimal komfort.

Du finner den her

Solbriller og sportsbriller fra Oakley

Klikk på bildet for å forstørre. Solbriller og sportsbriller fra Oakley

På salget finner du 41 ulike briller fra Oakley som er satt ned i pris. En av dem er OakleyFrogskins (bildet over). Her har Oakley gjenskapt de ikoniske solbrillene kjent fra blant annet "The Terminator". Oakley Frogskins er en ny tolkning av 80-tallsklassikeren og er spekket med Oakleys nyeste teknologi.

Se alle Oakley-briller på salg her.

Solbriller fra Frank Walton

Klikk på bildet for å forstørre. Solbriller fra Frank Walton

Det norske brillemerket Frank Walton har gjort suksess med designet skandinavisk funksjonalisme og håndlagde med materialer fra Italia.

Sjekk utvalget av Frank Walton-briller på tilbud her.

Bagger fra Halite

Klikk på bildet for å forstørre. Bagger fra Halite

Grunnleggerne av det norske merket Halite er eks-militære med bakgrunn fra operasjoner i krevende terreng. De vet derfor hva som kreves av utstyret for at det skal tåle tøff belastning. Resultatet har blitt produktene fra Halite, som er av ekstremt god kvalitet.

Sjekk utvalget av Halite-produkter på salg her.

Rab Ascent 500sovepose – spar 1000 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Rab Ascent 500 sovepose – spar 1000 kroner

Ascent 500 er en allsidig sovepose som gir god beskyttelse under milde til moderate forhold. Den er spesielt designet for utendørs friluft, og er perfekt for de som skal kjøpe sin første sovepose. Ifølge Prisjakt er Rab Ascent 500 nå 1000 kroner billigere hos Milrab enn hos konkurrentene. Sjekk hvor billig du får soveposen her.

Se hele Milrab-salget her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.