*Nettavisen.*

Nå er toppmodellen fra Suunto rekordbillig

Reklame
 

Milrab har barbert prisen på bestselgeren fra Suunto. Nå gjør du et kupp!

12.02.20 10:28

Med Suunto 9 får du veldig mye sportsklokke for pengene. Batterikapasiteten er på opptil 14 dager i klokkemodus, den har pulsmåling på håndledd og presis GPS.

Klokken har over 80 multisportfunksjoner, smartklokkefunksjoner og touchskjerm. I tillegg bruker den smarte varsler basert på din aktivitetshistorikk, for å sikre at du har nok batteri til ditt neste eventyr.

Suunto 9 kostet hele 5490 kroner da den ble lansert sommeren 2018, og enkelt nettbutikker selger den fortsatt til nesten like høy pris.

Se også: Stort vintersalg på sport og fritid hos Milrab

Satt ned med 3000 kroner

Derfor må det være lov til å si at Milrabs nye kampanje (10. februar) på 2499 kroner for klokken og en ekstra lærreim er et kupp. Dette er til og med 500 kroner lavere enn under Black Friday, og det har aldri tidligere vært mulig å få klokken med ekstra lærreim billigere. Reimen er alene verdt 749 kroner.

Les mer om Suunto 9 og bestill klokken til rekordlav pris

Salget går unna - blir fort utsolgt

Milrab har tatt inn et begrenset parti med Suunto 9-klokker til denne kampanjen, og de melder at salget går over all forventning.

- Vi har solgt usedvanlig mange klokker på kort tid, så dette er åpenbart et tilbud mange kunder setter pris på. Her er det bare å slå til mens vi fortsatt har Suunto 9 på lager, forteller marketing manager Marius Anthonisen i Milrab.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Her er noen av tilbakemeldingene på Suunto 9 fra Milrabs kunder:

Espen 07.11.2019
Utrolig bra klokke & supert med ekstra skinnreim

Anonym 20.06.2019
Kjøpte Suunto 9 da jeg ønsket en robust, stor tur og sportsklokke med lang batteritid og enestående GPS. Personlig har jeg stilt klokken inn med 24/7 pulsmåling, samt søvnregistrering som brukes hver dag. Batteritiden jeg fikk med disse funksjonene var faktisk 7,5 dager, noe jeg syns er veldig bra! På tur i fjellet fikk jeg testet ut GPS kombinert med full registrering for tur/gange programmet. Her ble jeg mektig imponert over batteritiden, som viste bare 7 % batteritap etter over 1,5 time med konstant GPS og tur program aktivert. Dette er den beste klokka jeg noen gang har kjøpt, Suunto leverer stort!

Anonym 15.11.2019
Klokken har stor skjerm og er enkel å bruke. Klokken sitter fint på handleddet, selv om jeg har tynne hender. Ellers veldig godt fornøyd med batteritiden at man kan tilpasse hvordan klokkeskjermen ser ut, og at det fulgte med en ekstra reim (spesielt da det er veldig enkelt å bytte). For de som er interessert, anbefaler jeg å sette seg inn i ruteplanleggingsfunksjonen i appen til Suunto - konge til å finne nye steder å løpe.

Karolina 24.01.2020
Veldig fin!!!

Wenche 05.08.2019
Veldig fornøyd, kan absolutt anbefale denne :)

Les mer om Suunto 9 og bestill klokken til rekordlav pris

Se også: Stort vintersalg på sport og fritid hos Milrab

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag