Gå til sidens hovedinnhold

Nå får du Casio-bestselgeren på tilbud

Interessen for G-Shock-modellen var enormt stor ved lanseringen i 2020. Nå er den endelig satt ned i pris.

Friluftsbutikken Milrab ble svært overrasket over den store interessen for Casio-G-Shock-modellen GA-2100-1A1E da den ble introdusert senvinteren i fjor, og i likhet med mange andre Casio-forhandlere ble de raskt utsolgt.

Milrab forhørte seg derfor med noen av kundene som hadde kjøpt klokken for å finne ut hvorfor den slo så godt an.

- Det ser ut som om denne modellen appellerer til både samlere og folk som trenger en billig sportsklokke av høy kvalitet. Samtidig har den fått veldig mye oppmerksomhet på klokkesider i sosiale medier, konkluderte marketing manager Marius Anthonisen.

Kjøp G-Shock-modellen på tilbud her
Stort klokkesalg hos Milrab

Salg på Casio-klokker

G-Shock GA-2100-1A1E har blant annet Neo-skjerm, dobbel illuminator, stoppeklokke og er perfekt til fridykking uten dykkeutstyr ettersom den er vannbestandig ved opptil 20 bar (ISO 22810).

Milrab har for tiden et stort klokkesalg der C-Shock GA-2100-1A1ER og mange andre populære Casio-modeller er satt ned i pris.

G-Shock GA-2100-1A1ER koster nå bare 1099 kroner, noe som er den laveste prisen klokken har hatt i Norge. Da tar vi med i regnestykket at Milrab har gratis frakt på kjøp over 800 kroner.

Bestill G-Shock-bestselgeren her

Her er noen av tilbakemeldingene på G-Shock GA-2100-1A1ER fra Milrabs kunder:

«Jeg er klokkesamler med ganske mange millioner i verdier i klokker. Denne har i entusiastmiljøet blitt verdsatt som en av de mest vellykkede fra Casio noensinne. Looken har en klar link til Audemars Piguet Royal Oak, en av de mest ettertraktede dyre klokkene, og den har spennende materialer og funksjoner. Jeg har noen Casio i samlingen, og konsensus i miljøet er at denne bør man ha. Det er helt enkelt en meget flott robust klokke :-)»

«Var heldig og fikk tak i casioklokka i november. Utroli stilig og bra klokke for den prisen.»

«Klokka har generelt fått stor oppmerksomhet i klokkeforum rundt omkring. Uten at jeg har noen tall på det vil jeg også tro det er en av de klokkene som har fått flest artikler og tester skrevet om seg den siste tiden.»

«Den kalles Casio Oak (ligner Audemars Piguet Royal Oak) og er i en svært rimelig prisklasse, med Casio G-Shock sitt gode rykte for slitesterke, brukervennlige og gode klokker. Må legge til at den er jævlig lekker!»

«Denne klokken kommer jeg over på et par klokkeprofiler på Instagram. Med en gang jeg så den, syntes jeg den så veldig bra ut.»

Kjøp G-Shock-modellen på tilbud her

Se Milrabs klokkesalg

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis