*Nettavisen.*

Nå får du høstens populære parkaser på tilbud

Reklame

Foto: Getinspired.no

Gjør et skikkelig kupp på bestselgere til lanseringspriser.

30.08.19 11:33

Med høsten er det ofte en ny jakke vi ønsker å investere i. Den skal både varme, være allsidig og i god kvalitet. Er du en av de som liker fine turer om høsten, samtidig som du er mye i farta, trenger du en jakke som kan brukes til både aktivitet og hverdags. Nå slipper du å lete.

Les også: Årets mest trendy høstjakker for dame

Get Inspired har en kampanje med opptil 40% rabatt på nyheter fra Twentyfour Mellow. Du kan blant annet gjøre kupp på de populære parkasene. Disse er ikke bare gode og varme, men er i knallgod kvalitet som varer lenge. Tilbudet gjelder til 8.september!

Se hele kampanjen her.

Her er noen fine parkas på tilbud:

Mellow Dunparkas (bestselger!)

Denne parkasen har alt du trenger for å holde deg varm og stilig. Den har et herlig matt materiale, en god lengde og innstrammingsmulighet på hetten som gjør den perfekt til kalde dager. Yttermateriale og fôr består av 100% polyester, mens dunfyll er 80% dun og 20% fjær. Kommer i mørkeblå og i brun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vattert parkas

En lekker parkas i vind-og vanntett yttermateriale som egner seg godt både til tur og hverdags. Materialet er i 100% polyester. Jakken har kule detaljer under hetten og på sidelommene. Her får du tak i den.

web_image_10433_aw19_phantom_4_1640220428

Mellow 2-lags jakke (bestselger!)

Vil du ha en jakke som passer godt både til fritid og en tur i skogen, er dette et godt valg. Jakken er vanntett og har en fantastisk stretch. Materialet er i 94% polyester og 6% spandex. Kommer i blå og brun.

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.