Nå gjør du kupp på gullklokka fra Suunto

Reklame

Den populære treningsklokka er på vei ut av produksjon, og nå få du den til knallpris.

10.07.19 16:03

Hyggelig pris, avanserte funksjoner og stilig design har gjort Spartan Trainer Wrist HR til en av bestselgerne til Suunto.

Nye modeller er imidlertid på vei, og Suunto stanser derfor produksjonen av klokka. Hos Milrab har Spartan Trainer Wrist HR vært en vinner helt siden lanseringen, og den norske nettbutikken bestemte seg likegodt for å kjøpe opp det siste partiet av multisportklokka.

- Spartan Trainer Wrist HR har vært en av de mest populære klokkene våre til dame, og har solgt særdeles godt. Klokka kostet 3290 kroner da den var ny, men nå får du den til 2099 kroner, forteller marketing manager Marius Anthonisen i Milrab.

Det er gullversjonen av Spartan Trainer Wrist HR Milrab har kjøpt inn det siste partiet av. Denne modellen har forsterket glass og et eksklusivt design.

Noen grunner til å kjøpe Spartan Trainer Wrist HR Gold:
*Kvalitetsklokke som er satt ned mye i pris

*Veier kun 66 gram

*GPS

*Pulsmåling på håndleddet

*Spesialfunksjoner for løping, sykling og svømming

*Etter manges mening Suuntos vakreste sportsklokke

* Batteriet holder opptil 14 dager i klokkemodus

*Siste sjanse til å sikre deg modellen

Sikre deg Spartan Trainer Wrist HR Gold før det aller siste partiet blir utsolgt!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.