*Nettavisen.*

Nå kan du endelig bestille det superpopulære gåbåndet igjen

Reklame
Med KingSmith WalkingPad kan du forbrenne kalorier mens du ser på TV hjemme eller mens du jobber.

Med KingSmith WalkingPad kan du forbrenne kalorier mens du ser på TV hjemme eller mens du jobber.

Den sammenleggbare tredemøllen er blitt en stor hit. Nå kommer det et nytt parti til Norge, men det er få igjen som ikke allerede er forhåndsbestilt.

21.09.20 11:49

Mange kvier seg for å gå til anskaffelse av en tredemølle ettersom møllene er svært tunge, vanskelig å få inn i huset og tar stor plass.

I 2018 ble det lansert en helt ny type tredemøller som best kan beskrives som lette «pads» eller brett. De kan brettes sammen og enkelt tas med til stua, soverommet, kontoret eller hvor du skulle ønske å trene.

I brettet tilstand er KingSmith WalkingPad utrolig liten, faktisk ikke større enn en kvadratmeter, tilsvarende et brettet teppe. Genialt hvis du ønsker å trene på møllle uten å måtte ta turen til et treningsstudio under koronatiden.

Bestill WalkingPad Pro før den blir utsolgt igjen

Ny modell med høyere toppfart

WalkingPad kommer i to modeller. Den ene heter A1 og har en toppfart på 6 km/t. Denne passer for folk som ikke trenger blodsmak i munnen for å føle at treningsøkten har vært vellykket. Den hjelper deg med å få blodsirkulasjonen i gang, og du kan forbrenne kalorier samtidig som du ser på favorittprogrammet på TV i stua eller gjør kontorarbeid.

Den andre modellen er nyere og mer avansert. Toppmodellent Pro har en topphastighet på 10 km/t og et meget lavt støynivå. Det er en hastighet som gjør at du ikke bare kan gå eller jogge lett på tredemøllen, men også ta deg en skikkelig joggetur.

Klikk på bildet for å forstørre. Dette er Walkingpads toppmodell.

Dette er WalkingPads toppmodell.

Nå kommer et nytt parti til Norge

Etterspørselen etter de to modellene er ekstremt stor, og begge har vært utsolgt hos nettbutikken Mystuff i lengre perioder i løpet av 2020.

30. september kommer imidlertid neste parti med Pro til Norge. Mange av eksemplarene er allerede forhåndsbestilt, men i skrivende stund (21. september) finnes det 5 produkter som ikke er reservert. Bestiller man ikke nå, må man vente på et parti som kommer i slutten av oktober.

Modellen A1, som altså har en toppfart på 6 km/t, er for tiden utsolgt. Neste parti kommer inn i slutten av oktober, og det er mulig å forhåndsbestille her.

Bestill WalkingPad Pro før den blir utsolgt igjen

Kundene er svært begeistret

I Norge er det MyStuff som selger tredemøllene fra KingSmith WalkingPad. Produktene er på rekordtid blitt bestselgere, og kundene er svært fornøyde. 39 personer har gitt sin tilbakemelding på Pro-modellen, og hele 33 av dem mener at den kvalifiserer til toppkarakteren fem stjerner.

Klikk på bildet for å forstørre. Gåbåndet kan enkelt brettes sammen og stues vekk når det ikke er i bruk.

Gåbåndet kan enkelt brettes sammen og stues vekk når det ikke er i bruk.

Her er noen av brukeranmeldelsene:
Perfekt for trening i stua og brukes nå som jeg har hjemmekontor.
Kai Valla, juni 2020

Jeg sliter med problemer i knærne og denne er ypperlig nå under opptrening. Verdt pengene, tusen takk!
Karen Finseth, juni 2020

Nydelig, jeg går 1 time hver dag, og nå kan jeg gjøre det mens jeg ser på TV2 sumo, perfekt. Jeg anbefaler Walkingpaden til deg som vil trene hjemme.
Sunniva Kise, mars 2020

Levering tok litt tid, men det var jeg klar over ettersom at den ikke var på lager. Uansett veldig verdt pengene, takk.
Solbjørg Anker, mars 2020

Jeg sliter med ryggproblemer, denne gjør det mulig for meg å trene hjemme. Takk for et flott produkt.
Arvid Hamar, februar 2020.

Bestill WalkingPad Pro før den blir utsolgt igjen

Se instruksjonsvideo for WalkingPad:

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.