Danske SACKit fikk for noen år tilbake sitt store gjennombrudd med den kule saccosekk-aktige stolen RETROit, et produkt som fortsatt er blant butikkens absolutte bestselgere.

Det er for tiden 20 prosent rabatt på alt i nettbutikken til sackit, noe som betyr at det er nå det lønner seg å slå til hvis du trenger noe nytt og spennende til hjemmet. Under har vi plukket ut flere av våre favoritter fra den danske designbutikken.

Akkurat nå får du 20 prosent rabatt på alt i butikken.

RETROit sittesekk

Det som gjør RETROit annerledes enn mange andre saccosekker eller beanbags, er at den takket være to innvendige poser faktisk holder formen uten å bli til en slapp sekk som hele tiden må justeres. Detaljer som håndsydde sting og falmefritt stoff er blant de andre elementene som gjør RETROit så fin, år etter år.

Her finner du den smarte sittesekken i flere spennende farger.

Den retroinspirerte sittesekken kan brukes både inne og ute, og er både vannavvisende, slitesterk og holder formen.

Kombiner gjerne med en puff, som vist på bildet over.

ROCKit earbuds

Disse ørepluggene er blant de kuleste vi har sett. ROCKit earbuds er like bra til trening som på jobb og ute på tur, og blir bare mer og mer populære.

Alt fra etuiet til fargene og formen er helt rå på disse modellene, noe som har gjort at ROCKit har vunnet en red dot award. Som på alt annet i nettbutikken, er også disse på 20 prosent rabatt akkurat nå.

Her finner du de trådløse pluggene, som kommer i flere fine farger.

CHILLit hengekøye

CHILLit er uten tvil en av de fineste hengekøyene vi har sett, som er utviklet med tanke på det å holde formen og gjøre det behagelig å ligge i hengekøya. Derfor er det sydd to ergonomisk formet metalstenger inn i stoffet, noe som gir den karakteristiske formen.

Her finner du hengekøya.

Hengekøya er så populær at den er er utsolgt fra lager, så om du bestiller nå får du den i uke 33. Men du kan altså sikre deg hengekøya nå, med 20 prosent rabatt.

CHILLit kommer også i sort og brun.

TOUCHit hodetelefoner

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor hodetelefonene TOUCHit i likhet med ROCKit også har vunnet red dot award for sitt design, materialbruk og utførelse. Hodetelefonene føles eksklusive og behagelige, og har selvsagt knallgod lyd. De er trådløse, kommer med active noise cancelling og finnes fargene i svart, golden og silver.

Her finner du hodetelefonene, som nå er satt ned fra 2499 til 1999.

Trådløs høyttaler

Vil du ha lyden ut i stedet for bare i øret, er denne trådløse bluetooth-høyttaleren et funn. En finere, mer funksjonell trådløs høyttaler skal du lete lenge etter.

Perfekt å bruke både hjemme og på farten, med det treffende navnet MOVEit X. Ta den med ut på verandaen, til parken eller kanskje til og med på stranda?

Her finner du høyttaleren.

Nordic barstol

Fra ute til inne - er det en ting som garantert gjør hjemmet ditt litt kulere, så er det noen stilige barstoler. Nordic Barstol er laget i samarbeid med den danske designduoen Steffensen og Würtz, som har fokusert på et elegant og enkel uttrykk da de designet stolene.

Nå som det er 20 prosent rabatt på alt hos sackit, kan du spare en god sum på barstolene. Varianten på bildet er satt ned fra 5799 til 4639 kr.

Her finner du alle barstolene.

Nordic passer perfekt sammen med barbordene i samme serie.

Husk at det akkurat nå er 20 prosent rabatt på alt hos sackit. Her finner du nettbutikken.