Gå til sidens hovedinnhold

Nå kan du gjøre IKEA-sofaen din helt ny

Denne nettbutikken er spesialist på trekk til sofaer og stoler fra IKEA.

Mange kvitter seg med sofaen eller lenestolen når trekket blir slitt eller fargen eller mønsteret fremstår som gammeldags og lite spennende. Det samme skjer gjerne når man pusser opp stua i nye farger eller flytter til et nytt hjem der møbelet ikke passer så godt til resten av interiøret.

Selve møbelet er som regel like bra som da det ble kjøpt, og man kan spare store beløp på å trekke dem om i stedet for å kjøpe nytt.

I nettbutikken til det svenske designselskapet Bemz får du spesialsydde trekk i kvalitetsstoffer som passer til både nye og utgåtte sofaer, lenestoler, stoler og fotskamler fra IKEA.

Se alle trekkene hos Bemz

Gratis vareprøver og outlet med tilbud

Utvalget er stort, og det skal mye til at du ikke finner en farge eller et mønster som passer perfekt til stilen du har hjemme hos deg selv.

For å være sikker på at du kjøper riktig trekk, kan få tilsendt gratisprøver på ulike stoffer og farger.

Bemz tilbyr over 100 farger og mønstre i bomull, ren lin, fløyelsstoffer og resirkulert materiale. De fleste av trekkene kan tas av og vaskes i maskin – perfekt for familier med barn og kjæledyr. Trekkene har tre års garanti. Bemz tilbyr også et utvalg av tilbehør, inkludert puter, sengetepper, sengekapper og gardiner.

Bemz har også en egen outlet der du får trekk som er satt ned med opptil 50 prosent.

Se alle trekkene hos Bemz

Les også

Hagemøblene nordmenn elsker

Les også

Årets interiørtrender for 2021