Gå til sidens hovedinnhold

NÅ: Knallpriser på blekk, toner og produkter til hjemmekontoret

Trenger printeren påfyll, eller trenger du mer kontorrekvisita? Da bør du sjekke ut den eksklusive kampanjen hos inkClub.

De fleste av oss jobber hjemmefra om dagen, og mange har fått oppleve at det er fort gjort å gå tom for produkter til hjemmekontoret når man ikke har tilgang til rekvisitalageret og printerrommet på jobben

Da er det godt vi har inkClub, nettbutikken som er kjent for sine lave priser og store utvalg av blekk, toner, fotopapir og produkter til hjemmekontoret.

inkClub selger blekk og toner fra både originale og egne merker. Det er spesielt butikkens egne merker det er mulig å spare mye penger på. Produktene er kompatible med de aller fleste printerne på markedet, men prisene er mye lavere enn originalmerkene.

Eksklusiv tilbudskampanje for deg som er Nettavisen-leser

Ut februar har inkClub også et unikt tilbud til Nettavisens lesere: Ved å klikke på denne lenken kommer du til en kampanjeside som gir deg 15 prosent rabatt på blekk, toner og kontorrekvisita (gjelder inkClubs eget merke).

Her sparer du altså på penger to ganger: Først på å kjøpe inkClubs komptaible produkter fremfor originale produkter, og så 15 prosent på toppen.

Obs! Kampanjen er kun tilgjengelig på denne lenken

Her er et par priseksempler:
*Prisen på blekkproduktet HP 301 CH563EE er 413 kroner, mens det kompatible produktet MHB660-V2 koster bare 239 kroner.

*Canon PGI-550PGBKXL koster 233 kroner, mens du må ut med så lite som 125 kroner for det kompatible produktet MCA022.

I tillegg får du altså 15 prosent ekstra rabatt hvis du klikker på denne kampanjesiden.

Du får også 15 prosent avslag på alt du trenger til hjemmekontoret: Notatbøker, kulepenner, minikalkulatorer, Post-it, musematte, ergonomisk mus, stiftemaskiner, mapper, headsett og mye mer.

Se hele utvalget her!


PS: Sjekk også ut dette billige og gode webkameraet med full HD som for tiden er det mest solgte produktet hos inkClub.