Nøkkelplaggene du må investere i denne sesongen

Reklame

Foto: Brooke Cagle

Noen klesplagg går aldri av moten. Nettbutikken Care of Carl har samlet 9 tidløse plagg du kan investere i nå.

09.04.19 12:52

Sliter du ofte med å finne det rette antrekket, uansett anledning? Det er alltid like deilig å få slippe å lete frem de riktige plaggene for dagens sysler. Trikset er å gå for tidløse plagg som du kan mikse sammen uten at det blir feil. Samtidig er det viktig å huske på at plaggene skal ha være enkle å kombinere med det du har i skapet fra før. Nettbutikken Care of Carl gjør jobben enklere for deg, og har samlet ni must haves for våren.

Retro-solbriller

Det er ingen tvil om at solbriller er sesongens viktigste tilbehør. Ikke bare for å beskytte øynene mot UV-stråling, men den er også et viktig innslag i antrekket og stilen du uttrykker. Denne sesongen er det fokus på retromodeller, som stilmessig har vært like aktuelle i mange år og like populære i dag.

Persol -Ray-Ban -Gucci - Ray-Ban -Persol

Oppdag sortimentet hos Care of Carl her.

Den dressede t-shirten

En t-shirt kan ha flere roller i klesskapet avhengig av hvordan vi velger å bruke den. Denne våren skal du velge en t-skjorte som passer mer inn i et mer dresset antrekk. Du kan for eksempel bruke den stappet ned innenfor linningen på bukser med et noe høyere liv.

Rosemary - Indigo - Sort - Burgunder - Khakigrønn

Buksen med legg

Buksen med sydde rynker i front har vært aktuell i en periode nå og også denne sesongen kommer den dressede buksen med tradisjonelle og nøye gjennomtenkte snitt. Det noe høyere livet skaper et stilig inntrykk og passer perfekt kombinert til en t-shirt eller skjorte.

Grå - Brun - Mørkeblå - Beige - Gul - Tobacco - Grønn

Den tynne frakken

Velg deg en tidløs og sofistikert frakk som passer like fint til sneakers som til randsydde sko. Invester gjerne i en modell med en litt mer vidde for å følge den røde tråden som er gjennomgående denne sesongen - retrostilen.

Navy - Sand - Khakigrønn - Mørkegrønn -Blå - Beige

Pennyloafers

En populær skomodell med en rik historie og kultstatus, er pennyloafers som passer like fint til en mer pyntet bukse som til jeans og chinos. Denne våren kan du kombinere disse til jeans, stripete oxfordskjorte og slips. Kombiner gjerne med kule sokker.

Brun suede - Brun suede - Navy - Mørkebrun i skinn - Lysebrun suede - Mørkebrun suede

Vintagejeans

Snittet til buksen er typisk for 50-tallet, med høyt liv og bukseben med litt vidde. Som nevnt er det retro-stilen som er trendy denne våren, og vintageinspirerte jeans skaper et velkledd inntrykk og passer perfekt kombinert til oxfordskjorte og slips.

Levi's Stonewash - Levi's Pinwheel - Levi's Tomahawk - Levi's Black - Levi's Pipe Light - Levi's Rinse

Oxfordskjorten

I flere tiår har oxforskjorten hatt en viktig rolle i basisgarderoben. Den er en klassiker på mange måter - alt fra det myke stoffet til de nøytrale fargene. Om du ikke har en fra før, kan du starte med en hvit og en lyseblå, som er en must i garderoben.

Ruter fra Polo Ralph Lauren - Blå fra Brooks Brothers - Sort fra A Day's March - Mintgrønn fra Drake's - Rød fra A Day's March

Den ukonstruerte blazeren

En tilbakevendende favoritt er den ukonstruerte blazeren. Den har en strikket look med et lett stoff, som gjør den perfekt til sommeren. Dette er en hverdagsjakke som passer til en avslappende stil.

Lardini Beige - Lardini Grønn - L.B.M. 1911 Brun - Lardini Blå

Dressede sneakers

Et par dressede sneakers fullfører looken og passer til alt. Skoen er et naturlig innslag i hverdagsantrekket og av mange også ansett være et viktig innslag i mannens skogarderobe.

Common Projects - C.QP - Diemme - Common Projects hvit - C.QP brun - Buttero

Se hele sortimentet til Care of Carl her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.