Gå til sidens hovedinnhold

Norges diggeste spa-hotell

Å booke seg inn på et deilig spa-hotell og nyte pleie av kropp og sjel er noe alle burde unne seg innimellom.

Hva med å synke ned i boblebadet etter en massasjetime, og bare nyte den avslappende atmosfæren? Alle bør unne seg litt spaluksus – særlig i høstmørket! Her er noen av våre favoritter.

Son Spa

Et av Norges beste spahoteller, som havnet på sjetteplass på listen over Norges beste hoteller 2021. Hotellet ligger bare 40 minutter fra Oslo og med gangavstand til Son Sentrum. Her er det fokus på velvære fra minuttet du kommer inn døra. Uansett hvilken årstid, så er det verdt å bestille seg et opphold på Son Spa.

Spaavdelingen rommer 2000 kvadratmeter, som er blandt landets største.

Book her.

Norefjell Ski & Spa

Godt under to timer fra Oslo finner du lekre Quality Spa & Resort Norefjell. Vinterstid kan du kombinere spa med ski, og ellers kan du bare nyte. Her får du et spa med fokus på det nordiske (tenk gran, furu og fjellvann). På hotellet finner du et stort vannområde, og flere ulike behandlingstilbud.

Sjekk det ut her.

Farris bad

Hotellet, som er Nordens største Spa-hotell, har en idyllisk beliggenhet ved Larviksfjorden, og kan tilby 2500 kvadratmeter med spa-areal etablert på en ekte mineralholdig kilde. På behandlingsmenyen finner du blant annet kroppsinnpakninger, algebehandlinger, luksusskrubb og en rekke duobehandlinger for deg som ønsker en romantisk opplevelse.

Du kan bestille overnatting her.

Sola strand hotel

Spa-anlegget på Sola strand hotel har 8 behandlingsrom, inkludert rom for par. Tjenester inkluderer blant annet dypvevsmassasje, idrettsmassasje, ansiktsbehandlinger og kroppsskrubb. En rekke behandlinger tilbys, inkludert refleksologi. Spaet er utstyrt med en badstue og et boblebad.

Sjekk det ut her.

Hotel Alexandra

Hotel Alexandra Loen kan by på fantastisk utsikt over fjorden og fjellene rundt. Alexandra Bad tilbyr et stort innendørs- og utendørsbasseng, et barnebasseng, badstue og et innendørs og utendørs boblebad. I tillegg til bassengområdet finnes det et eget spa-område med stort utvalg av behandlinger og massasjer.

Bestill overnatting her.

The Thief Spa

Med sine 800 kvadaratmeter, 6 behandlingsrom, 30 ulike behandlinger, Thief Gym, beauty-salong og spa-shop, er dette et av Norges mest eksklusive spa-anlegg. Det spektakulære anlegget er innredet med røffe materialer, kombinert med rene og minimalistiske linjer. Dette gir Oslos nye spa et maskulint uttrykk, noe som også har vært tanken bak Thief Spa. Dette skal nemlig være et like attraktivt sted for både menn og kvinner.

Unn deg selv eller noen du er glad i en weekend her.