*Nettavisen.*

Norsk sminke- og hudpleiemerke for nordisk hud

Reklame
Amberly

Skjem deg bort med produkter av høy kvalitet beregnet på nordisk hud og røft klima.

I 2017 ble Amberly Cosmetics startet, og 12 mennesker jobbet iherdig i over ett år for å kunne tilby produkter til den nordiske huden. Alle produkter og ingredienser er nøye plukket ut og heller ikke testet på dyr.

Her finner du nettbutikken

Resultatet ble vellykket og Amberly Cosmetics har i dag fornøyde kunder i hele Norge. Den svært kjente makeup-artisten Lisa Eldridge har også lagt sin elsk på merket.

Vi har plukket ut fem av de bestselgende hudpleie- og sminkeproduktene.

1. Dagkrem med solfaktor 15

Klikk på bildet for å forstørre. Amberly day cream

Dagkremen er en del av serien Pure Eminence som er av høy kvalitet der ingrediensene er nøye utvalgt og dermatologisk testet. Passer for alle hudtyper. Inneholder også solfaktor 15 for å beskytte huden. En rik krem som gir optimalt med fuktighet.

Anmeldelse fra kunde hentet fra nettsiden: Nydelig duft og god konsistens

Her finner du dagkremen

2. My signature butter lipgloss

Klikk på bildet for å forstørre. lipgloss

Denne lipglossen er kanskje det mest kjente produktet til Amberly. Sterkt pigmentert og gir en flott farge på leppene. Rik på antioksidanter og vitamin C, og inneholder mye fuktighet til tørre lepper.

Anmeldelse fra kunde hentet fra nettsiden: Sommerens must have! Denne fargen gir et så fresht utrykk som gjør at den blir et must have i vår og sommerperioden!

Her finner du lipglossen

3. Pro lash mascara

Klikk på bildet for å forstørre. mascara

Mascara for deg med medium vippelengde og medium tykkelse på vippene. Gir ekstra løft. Om du har korte vipper vil du få ekstra volum av denne mascaraen. Du får et naturlig resultat som kan bygges opp.

Anmeldelse fra kunde hentet fra nettsiden: Ingen over, ingen ved siden!! Dette er den beste mascara jeg har prøvd!

Her finner du mascaraen

4. Advanced collagen cream

Klikk på bildet for å forstørre. advanced collagen cream

Luksuriøs fuktighetskrem som inneholder syn-ake. Syn-ake er et stoff som trekker ned i huden og får musklene til å slappe av. Glatter ut linjer og gir en ungdommelig utstråling.

Anmeldelse fra kunde hentet fra nettsiden: Her snakker vi spa opplevelse! Utrolig god krem, kommer aldri til å bytte den ut. Jeg har prøvd maaange kremer, men ingen kan måle seg med denne. Litt stiv pris, men virkelig verdt hver en krone. Den er drøy så den holder lenge. Sterk anbefaling fra meg !

Her finner du den luksuriøse kremen

5. Blush & Bronzer duo

Klikk på bildet for å forstørre. bronzerduo

En fantastisk nydelig blush og bronzer-duo som gir den ultimate gløden. Solpudderet inneholder glitterpartikler som gir lysrefleksjon uten å fremheve linjer og rynker. Blushen legges på eplekinn og er lett lysreflekterende. Kommer i 6 forskjellige nyanser.

Anmeldelse fra kunde hentet fra nettsiden: Jeg DIGGER denne! Apple Blossom er min absolutte favoritt! Bronseren er toppen som god, gammeldags «solpudder» og highlighteren funker både som blush OG øyenskygge.

Her finner du blush og bronzer-duoen

Gå til nettbutikken til Amberly her

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag