*Nettavisen.*

Norske Swims elsker vann

Reklame
 

Foto: Gettyimages

Fra fargerike kalosjer til regnjakker og paraplyer. Slik holder du stilen i regnværet.

16.09.19 13:08

Mange forbinder regn med kjedelig og ubehagelig, men det trenger ikke å være det. Et merke du bør se opp for er Swims.

Det norske merket startet først med sine kjente kalosjer i 2006, hvor ideen var å skape noe stilig og praktisk. Kalosjer er nemlig en slags skoovertrekk som er laget av gummi. Du trer dem utenpå vanlige sko for å beskytte dem og føttene mot fuktighet utendørs.

I dag har bedriften ekspandert til å gjelde vanntette jakker, sko, sekker og paraplyer. Blant annet jakker med uttakbar innerjakke som gjør de svært passende til norsk vær. Vil du holde deg tørr og stilig i høst - kan du få tak i Swims her:

Klikk på bildet for å forstørre.  

Regnfrakk - Kalosjer - Hybridbag

Tips: Kalosjene er lagd av naturlig gummi, og krever like mye stell som skinnsko. Bruk svamp og silikonspray for å forsiktig rengjøre dine kalosjer til å skinne igjen.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Tote bag - Støvler - Allværsjakke

Tips: Ytterjakken kan vare i mange år om du tar godt vare på den. Bruk aldri tøymykner. Bruk tørketrommel for å tilbakestille DWR (Durable Water Repellent)-behandlingen. Bruk lett vaskemiddel og vask med 50 grader celsius.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Jakke - Paraply - Støvler - Weekendbag

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.