*Nettavisen.*

Ny app kan hjelpe mot for tidlig utløsning

Reklame
Is it up to me to make things right? Shot of a man looking worried while his wife sleeps in the background

Ifølge Projekt Sexus, verdens største undersøkelse om seksualitet (2019), har 10 prosent av alle seksuelt aktive menn opplevd hyppige problemer med for tidlig sædavgang det siste året.

Har du problemer med for tidlig sædavgang? Nå har det kommet et appstyrt hjelpemiddel som skal kunne løse problemet.

25.06.20 12:26

For tidlig utløsning regnes som det mest vanlige seksuelle problemer blant menn, og for enkelte skjer det nærmest ved hvert eneste samleie.

Det finnes teknikker som gjør det mulig å holde ut lenger i senga, og nå har det kommet et helt nytt produkt som gjør treningen langt lettere enn tidligere.

Den appstyrte mastrubatoren Myhixel kan varmes opp, noe som gir en mer realistisk opplevelse av samleie. Apparatet er også utstyrt med pirrende vibrasjoner som både skal gjøre nytelsen større og treningen mer effektiv.

Her får du tak i Myhixel

Klikk på bildet for å forstørre. Myhixel TR er laget av ftalatfritt TPE, silikon og ABS-plast. Masturbatoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Myhixel TR er laget av ftalatfritt TPE, silikon og ABS-plast. Masturbatoren lades enkelt opp med den magnetiske USB-kabelen som følger med.

Appen gir deg veiledning

Ved å koble apparatet til gratisappen MyhixelPlay får du kyndig veiledning mens du trener, noe som gjør det enda lettere å få kontroll over utløsningene dine.

Les mer om Myhixel her og bestill produktet

I Norge er de nettbutikken Sinful som har rettighetene til Myhixel. De opplever allerede stor interesse for produktet.

- Myhixel ble lansert på det skandinaviske markedet i starten av juni, og interessen har vært stor fra første dag. Så langt er det flest dansker som har kjøpt det nye tech-sexleketøyet, men stadig flere nordmenn får øynene opp for dette banebrytende produktet som garantert kommer til å hjelpe mange menn fremover, forteller Press Officer Rune Kjelsmark i Sinful.

Ifølge Kjelsmark er Myhixels metode utviklet og testet av eksperter, og effekten er vitenskapelig dokumentert.

Her får du tak i Myhixel

Flere produkter mot for tidlig sædavgang:
Spray som bedøver erogene soner midlertidig
Gel som forsinker utløsningen med opptil 20 minutter

Les også: Apparatene som skal gi lengre penis

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag