Gå til sidens hovedinnhold

Ny versjon av de populære Stoix-skjortene

Denne strykefrie skjorta passer like bra på jobben som på fest.

Mange menn har et ambivalent forhold til skjorter. Man trenger dem på jobb og i selskaper, og man ser kul ut i dem når de er nyvasket og nystrøket.

Samtidig blir mange skjorter krøllete og rynkete allerede til lunsj eller før man har forlatt vorspielet, og det er få ting som er så kjedelig som svetteringer under armene. Det er også relativt få menn som har stryking som hobby.

Nå får du som leser 15 % rabatt på Stoix-skjortene med koden NST15. Bestill her.

- Den mest behagelige skjorta jeg har hatt på

Det norske skjortemerket Stoix tok disse utfordringene på alvor da de lanserte en komfortabel og strykefri skjorte med fukttransporterende egenskaper i 2020.

- Den mest behagelige skjorta jeg noensinne har hatt på meg. I tillegg ser den bra ut, og jeg slipper å stryke den, var skiskytterlegenden Emil Hegle Svendsens dom da han testet skjorta.

Les mer om Stoix-skjortene og bestill her

Rabatt på ny og forbedret Stoix-modell

Nå er det kommet en ny og forbedret Stoix-modell som Nettavisens lesere får 15 % rabatt på med koden NST15.

Modellen Marcus 1.1 har en forbedret krage som gjør at den enklere kan brukes med slips. Samtidig har stoffet blitt enda mer slitesterkt, og det finnes flere fager å velge mellom.

Skjorta er perfekt til enhver situasjon; fra det viktige møtet, til sykkelturen hjem, til avslapning på sofaen og festen eller restaurantbesøket på kvelden. Alle elementer er laget for at du både skal se og føle deg bra.

Bruk koden NST15 og få 15 % rabatt på Stoix

Les også

Designteppet du trenger til parken og stranden

Les også

Dette betyr kleskodene i bryllupsinvitasjonen

Reklame

Ny grillpakke: - Den beste barbecuesausen vi har smakt