Gå til sidens hovedinnhold

Oktoberfest med knalltilbud hos Milrab

Friluftsgiganten kliner til med store rabatter på sportsklokker, Oakley-briller, klær og utstyr.

Nå er det siste sjanse til å spare bra med penger på alt du trenger til turene i skogen og på fjellet. Milrab er nemlig i innspurten på sitt store oktoberfestsalg der en rekke bestselgere er satt ned i pris.

SISTE KAMPANJEDAG: 27. OKTOBER.

Husk at Milrab har gratis frakt på bestillinger over 800 kroner.

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på Milrab-salget:

Oakley Radar EV Matte Black – satt ned med 30 %

Meget populær sportsbrille med Prizm-teknologi fra Oakley. Brillen har utvidet synsfelt teknologi som forsterker noen farger og filtrerer bort andre. Dette gjør sikten klar og kontrastene mye skarpere. Les mer og bestill her.

Se alle Oakley-briller på salg

Rab Ascent500 Right Zip – satt ned med 40 %

Det var stor rift om soveposer i sommer grunnet stor etterspørsel etter friluftsprodukter, og flere butikker var tidvis utsolgt for populære modeller. Derfor er det gledelig å se kvalitetssoveposer som Ascent 500 fra Rab på salg nå.

Dette er en allsidig sovepose som gir god beskyttelse under milde til moderate forhold. Den er spesielt designet for utendørs friluft, og er perfekt for de som skal kjøpe sin første sovepose. Les mer og bestill her.

CASIOG-Shock DW-5600E – satt ned med 42 %

En rimelig og robust Casio-modell som nå er blitt superbillig på Milrab-salget. Klokken er ikke kun lagd for å tåle mye, den inneholder også flere nyttige funksjoner som kommer godt med i hverdagen. Klokken er både støtsikker og vannbestandig ved opptil 20 bar. Les mer og bestill her.

On Cloudventure Peak – satt ned med 40 %

Cloudventure Peak er en av de letteste terrengløpeskoene på markedet, men de gir deg fortsatt godt grep, beskyttelse og støtte som trengs for konkurransedagen. Det finnes ok med størrelser igjen for damemodellen, men herremodellen begynner å bli utsolgt. Les mer og bestill her.

Sjekk også ut stort vinterkickoff-salg hos Fjellsport

Lundhags Makke turbukse – satt ned med 27 %

Lett turbukse til bruk i skogen og på fjellet. Stretchpanelene bak knærne og baken gir ekstremt god bevegelsesfrihet. Buksen er både vind- og vannavvisende. Den har i tillegg meshmateriale på innsiden av leggene for god ventilasjon. Les mer og bestill her.

Petzl ACTIK350lm – satt ned med 39 %

Dette er en hybridlykt som både kan brukes med standard AAA-batterier eller CORE oppladbart batteri. Flott julegave til fin pris! Les mer og bestill her.

Oakley Jawbreaker Prism

Jawbreaker er de ultimate sportsbrillene, spesielt laget for å møte kravene til toppidrettsutøvere. Les mer og bestill her.

Se alle Oakley-briller på salg

Se hele Milrab-salget her!

Sjekk også ut stort vinterkickoff-salg hos Fjellsport

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar