*Nettavisen.*

Opplev Norge i sommer

Reklame
Turister lovpriser og elsker Lofoten, og tar man en tur langs turistveien her, får man øyrikets vakreste perler servert på et sølvfat.

Turister lovpriser og elsker Lofoten, og tar man en tur langs turistveien her, får man øyrikets vakreste perler servert på et sølvfat.

Få inspirasjon til sommerens reiser med magasinet Opplev Norge.

18.05.20 16:53

Det er ingen tvil om at Norge kommer til å bli et populært ferieland i sommer. Heldigvis er det ikke mangel på opplevelser og ting vi kan gjøre. Vi snakker fantastiske fjellturer, inn i de dypeste fjordene og ut til det villeste havgapet.

Opplev Norge er sommerens store inspirasjons- og reiseguide. I magasinet på hele 162 sider får du stor guide til fjorder, fjell, Norges vakreste veier, byer og mye mer. Om du er usikker på hvor du skal ta turen i sommer, så kan vi love at du vil få nok av inspirasjon til hele familien.

Her finner du magasinet

Klikk på bildet for å forstørre. Toget er en utmerket måte å oppleve norge på. Hopp ombord på Flåmsbana - kanskje verdens vakreste togreise?

Toget er en utmerket måte å oppleve norge på. Hopp ombord på Flåmsbana - kanskje verdens vakreste togreise?

Du får også tips til steder du kan bo med campingvogn, bobil og telt, nemlig campingplasser! Hva er de best likte campingplassene i Norge? Vi kan avsløre at både Grimstad og Geiranger er med på listen.

Gå til magasinet her

Klikk på bildet for å forstørre. opplev norge

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag